Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
zardar.thrad

Μάγκες απλά ψάξτε σε άλλα μαγαζιά εντός της Ε.Ε. Γερμανικά, γαλλικά κλπ. Αν εκει την εχουν 740ε (τόσο την έχουν, μόνο η απλή FE κανει 699 ευρώ), αντε να πάει 770ε με τη διαφορά φόρου. Που αυτή έπρεπε να είναι η κανονική τιμή πώλησης στην Ελλάδα για τα φθηνά μοντέλα (PNY, Inno, κλπ) και αντε βαριά ~850 ευρω για τις πιο βαρβάτες εως και 900 ευρώ για τύπου Rog Strix.

Τελωνεία δεν υπάρχουν, και αμα χαλάσει την ίδια διαδικασία που θα ακολουθούσατε για ελλάδα, θα ακολουθήσετε και για Ε.Ε. Είναι απλοί μεταπωλητές οπότε δε στη φτιάχνουν αυτοί αλλα σε παραπέμπουν στην εκάστοτε εταιρία (Asus, Msi, κλπ). Υπάρχουν νόμοι της Ε.Ε. που σε προστατέυουν καλύτερα και από ελλάδα.

Κυριολεκτικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ουτε να κάνετε browsing στην ελληνική αγορά. Googlarete γερμανικά μαγαζιά ηλεκτρονικών, βρείτε μια λίστα, τσεκαρετε τα οτι είναι legit απλα googlarontas ''Is ταδε site Legit Reddit'', και είστε έτοιμοι.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Hoonigun

Αδελφέ το εννοείς ότι δεν υπάρχουν τελωνεία; είναι 100 % αυτό που λες. Και αν ισχύει παρακαλώ δώσε ένα έμπιστο site

2 Σχόλια

zardar.thrad

Ναι φιλε μου, εντος χωρων τις ΕΕ δεν υπαρχει τελωνειο. Αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης της. Η μονη διαφορα ειναι οτι αν εχει πχ ενα γερμανικο site την RTX 3080, 740 ευρώ, αυτο ειναι με το γερμανικο φπα 16%, ενω ελλαδα ειναι 24%. Με το που θα βαλεις χωρα προορισμου ελλαδα θα σου κανει αυτοματα μονο του την αυξηση για τη διαφορα του φορου. Καμια αλλη επιβαρυνση ομως, περα τα μεταφορικά ετσι.

Hoonigun

Οκ φίλε μου κατάλαβα να σαι καλά για τον χρόνο σου. Καλή σου μέρα

Όνομα χρήστη