Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
John Pacific

Ειμαι εντελως ασχετος με τα smartwatches , σκεφτομαι να το αγορασω μονο για το τρεξιμο. Δεν με ενδιαφερουν απαντηση κλησεων και μουσικη.

Διαβαζω στα σχολια οτι εχει θεματα αποσυνδεσεων.

Αυτο ομως επηρεάζει τις λειτουργιες του οσον αφορα το τρεξιμο ? δλδ παλμοι καρδιας , μετρηση αποστασης ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Aphrodite_Stravokefalou

Όχι δεν τα επηρεάζει, Κάνει κανονικά τις μετρήσεις του κι ας έχει αποσυνδεθεί. Απλά αν δεν ξαναγίνει σύνδεση με τηλέφωνο μέχρι το τέλος της μέρας, χάνει τα δεδομένα που κατέγραψε.

2 Σχόλια

John Pacific

Ευχαριστω για την απαντηση , εαν κανω γυρους σε ενα γηπεδο (πχ 400μ) μπορει να μου γραφει ποσους γυρους / χλμ ετρεξα και σε ποσο χρονο εκανα ανα γυρο ? εκτος απ αυτα σου γραφει ποσες θερμιδες εκαψες , παλμους καρδιας ? εχει ακριβεια η οι μετρησεις ειναι στο περιπου ?

Aphrodite_Stravokefalou

Λέει τις αποστάσεις μέσα στην εφαρμογή κανονικά, αλλά έχει και διάφορα modes εξάσκησης, ένα από τα οποία έιναι και το τρέξιμο. Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου σε αυτό, αλλά έχει start και stop αυτό το mode, οπότε φαντάζομαι ότ μετράει και τους χρόνους. Ναι, μετράει και παλμούς και θερμίδες. Είναι αρκετά έγκυρο για ένα ρολόι σε αυτά τα χρήματα (εννοείται χωρίς να το συγκρίνουμε πχ με ένα applewatch).

Όνομα χρήστη