Είναι φυσιολογικό με 3 εφαρμογές του σερουμ να με τσούζει και να κοκκινίζουν μερικα σημεία του προσώπου μου ; Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει ευχαριστώ !
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Είναι φυσιολογικό με 3 εφαρμογές του σερουμ να με τσούζει και να κοκκινίζουν μερικα σημεία του προσώπου μου ; Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει ευχαριστώ !
4 Απαντήσεις
Ως γνωστής αισθητικής όχι δεν είναι καλό μην το ξανά χρισημοποεισετε. Δεν κάνουμε. Ενυδατωσεις και όρους πανω σε σπυράκια ούτε καθαρισμό δεν κάνει επίσης αν χρησιμοπειτε όρο σερουμ θα κάνετε γαλάκτωμα λοσιόν peeling. Ξεβγαλαμα καλό ταμποναριστα με χαρτί και μετά ο όρος και μετά να στεγνώσει καλά βάζετε μια μάσκα προσώπου. Την αφήνετε ξεβγαζετε και μετά κρεμα νύχτας . Και την επόμενη μέρα θέλει οπωσδήποτε αντιλιακό αν σας προκαλέσει τσούξιμο σταματάτε !!
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ το φοράω μόνο βράδυ και στα μάγουλα πηγούνι τσούζει και κοκκινίζει το πρόσωπο.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Και η αλήθεια είναι ότι το σταμάτησα γιατί σε ορισμένα σημεία με έτσουζε και στο πιγούνι μου προκάλεσε σαν κάψιμο ξερό και ξεφλουδισμενο. Θα τα δοκιμάσω ξανά απλά αυτή τη φορά όχι καθημερινά ίσως 2 με 3 φορές την εβδομάδα μέχρι να το συνηθίσω.
Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια σχεδόν σε καθημερινή βάση. Στην αρχή είχα κάποια ελαφριά αίσθηση τραβήγματος σε σημεία ή ελαφριά αίσθηση καψίματος πάλι σε σημεία κατά την εφαρμογή. Αραίωσα τη συχνότητα πχ σε 2 φορές χρήση την εβδομάδα και μετά σταδιακά αύξησα τη χρήση του έως να φτάσω να το χρησιμοποιώ καθημερινά. Βλέπω διαφορά στο πρόσωπό μου και πιστεύω ότι οφείλεται και σε αυτό. Ελπίζω να βοήθησα!