Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Maria_Katsampa

Είναι φυσιολογικό με 3 εφαρμογές του σερουμ να με τσούζει και να κοκκινίζουν μερικα σημεία του προσώπου μου ; Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει ευχαριστώ !

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

SISSY_GIKA

Ως γνωστής αισθητικής όχι δεν είναι καλό μην το ξανά χρισημοποεισετε. Δεν κάνουμε. Ενυδατωσεις και όρους πανω σε σπυράκια ούτε καθαρισμό δεν κάνει επίσης αν χρησιμοπειτε όρο σερουμ θα κάνετε γαλάκτωμα λοσιόν peeling. Ξεβγαλαμα καλό ταμποναριστα με χαρτί και μετά ο όρος και μετά να στεγνώσει καλά βάζετε μια μάσκα προσώπου. Την αφήνετε ξεβγαζετε και μετά κρεμα νύχτας . Και την επόμενη μέρα θέλει οπωσδήποτε αντιλιακό αν σας προκαλέσει τσούξιμο σταματάτε !!

Όνομα χρήστη
Nopi_Mavridou

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ το φοράω μόνο βράδυ και στα μάγουλα πηγούνι τσούζει και κοκκινίζει το πρόσωπο.

Όνομα χρήστη
iakwvaki_emmanouela

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Και η αλήθεια είναι ότι το σταμάτησα γιατί σε ορισμένα σημεία με έτσουζε και στο πιγούνι μου προκάλεσε σαν κάψιμο ξερό και ξεφλουδισμενο. Θα τα δοκιμάσω ξανά απλά αυτή τη φορά όχι καθημερινά ίσως 2 με 3 φορές την εβδομάδα μέχρι να το συνηθίσω.

Όνομα χρήστη
Vaia_Koukou

Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια σχεδόν σε καθημερινή βάση. Στην αρχή είχα κάποια ελαφριά αίσθηση τραβήγματος σε σημεία ή ελαφριά αίσθηση καψίματος πάλι σε σημεία κατά την εφαρμογή. Αραίωσα τη συχνότητα πχ σε 2 φορές χρήση την εβδομάδα και μετά σταδιακά αύξησα τη χρήση του έως να φτάσω να το χρησιμοποιώ καθημερινά. Βλέπω διαφορά στο πρόσωπό μου και πιστεύω ότι οφείλεται και σε αυτό. Ελπίζω να βοήθησα!

1 Σχόλιο

SISSY_GIKA

Θέλει δύο φορές την εβδομάδα και αν βγείτε έξω θέλει αντιλιακό όπως δηποτε.. μην κάνετε ζημιά στο πρόσωπο σας.

Όνομα χρήστη