Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikolitsis

Χρήστες αναφέρουν ότι το ασύρματο όταν φορτίζει στη βάση, η οθόνη παραμένει ανοιχτή. Όταν δεν είναι στη βάση, παραμένει ανοιχτή?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

alexander.antonopoulos

Αν έχεις κάποιο από τα χρώματα που έχουν λευκό φόντο και μαύρους χαρακτήρες θα σβήνει όταν φορτίζει. Αν έχεις με μαύρο φόντο και λευκούς χαρακτήρες θα πέφτει ελάχιστα η φωτεινότητα όταν είναι στην βάση.

Όνομα χρήστη
Panos_Karanikolas179

Όταν είναι εκτός βάσης το φως οθόνης σβήνει μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Όταν είναι στη βάση φόρτισης η οθόνη παραμένει αναμμένη και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της ρύθμισης γιατί στην επιλογή ρυθμίσεις δεν υπάρχει επιλογή οθονη όπως λεει το manual

Όνομα χρήστη
xroupista

Στο δικό μου όπως έγραψα στην αξιολόγηση μου όταν το βάζω στην φόρτιση η οθόνη παραμένει με ανοιχτό οπίσθιο φωτισμό. κάποιοι αναφέρουν το αντίθετο...Πάντως όσο και να έψαξα στο μενού δεν βρήκα κάτι για να αλλάξω αυτήν την ρύθμισή ..!!! και μετα από τόσο καιρό να σου πω την αλήθεια το συνήθισα και ούτε καν με πειράζει

2 Σχόλια

alexander.antonopoulos

Αν έχεις κάποιο από τα χρώματα που έχουν λευκό φόντο και μαύρους χαρακτήρες θα σβήνει όταν φορτίζει αν έχει με μαύρο φόντο και λευκούς χαρακτήρες θα πέφτει ελάχιστα η φωτεινότητα όταν είναι στην βάση

xroupista

σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! θα δοκιμάσω να αλλάξω το φόντο!!!

Όνομα χρήστη