καποιος που να την εχει αγορασει να μας πει γνωμη?
φενεται τουμπανη για 1080p και επειδη εχw dell 24' 60hz ξερω πως τα χρωματα δεν σε απογοητευουν !!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
καποιος που να την εχει αγορασει να μας πει γνωμη?
φενεται τουμπανη για 1080p και επειδη εχw dell 24' 60hz ξερω πως τα χρωματα δεν σε απογοητευουν !!
1 Απάντηση
καλησπέρα φίλε. έχω την οθόνη 4 μήνες. Καλά τα πάει στα χρώματα και από φωτεινότητα μια χαρα.. βέβαια μας τα χαλάει στο ότι τα μαύρα ναι μεν καλά αλλά έχει λίγο backlight bleed..Βασικά δεν έχει λίγο, πολύ έχει αλλά δε νομίζω να σε ενοχλει.. Εγώ το παρατηρώ μόνο όταν ανοίγει το pc. Όταν την αγόρασα δυσκολεύτηκα να την συνηθίσω (είχα τάσεις ναυτίας) αλλά έπαιξα κάνα 40λεπτο και ολα κομπλέ. Η τιμή είναι λίγο τσιμπημενη είναι η αλήθεια. Κοιτάς και άλλες τιμές και κρίνεις.. επίσης αυτή έχει μεγαλύτερη κυρτότητα από άλλες πχ δες την αντίστοιχη viewsonic 27" με 144hz. Από θέματα ghosting δεν παρατήρησα κάτι. Ελπίζω να βοήθησα :)
1 Σχόλιο
ευχαριστω για την πληροφορια φιλαρακι Τελικα πηρα την lg 27gl650f-b και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .. και εγω την πρωτη μερα ζαλιστικα αλλα τωρα την συνηθισα και ολα ειναι πανεμορφα !! Καλη διασκεδαση και καλο κουραγιο σε αυτη την δυσκολη εποχη που ζουμε !