What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Marionaxos

Το έχω αγοράσει και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:
Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή πρέπει το tenda u10 να το βγάλω από την θύρα USB και να το ξαναβάλω στη θέση του για να ξανασυνδεθεί στο Internet. Ξέρει κανένας τι φταίει;

Username

2 Replies

Panagiwths Kotopoulis

Καλησπερα αντιμετωπιζα και εγω το ιδιο προβλημα το οποιο λυθηκε με το που ενημερωσα τους drivers!

1 Comment

mikhail21393

Αρχικά είχα εγκαταστήσει από το Wifi Dongle τον προεγκατεστημένο οδηγό αλλά είδα μερική αστάθεια και μετά χρησιμοποίησα τον οδηγό της microsoft από την διαχείριση συσκευών (επιλογή οδηγών από την λίστα) και είναι πιο σταθερός.

Username
Polyprosopos

εμενα μου ετυχε στην αρχη σε μια συγκεκριμενη usb θυρα στο μπροστινο μερος του κουτιου. το εβαλα σε μια πισω και ολα ΟΚ.

3 Comments

Wizardgr

Υπάρχει μια θεωρητική απάντηση. Έχω πάθει κάτι ανάλογο με εξ. δίσκο. Για κάποιο λόγο, οι μπροστινές θύρες δεν έχουνε την ίδια τάση ρεύματος, επειδή έρχονται με καλώδιο. Οι πίσω όμως, έρχονται απευθείας από τη μητρική, χωρίς καλώδια.

Polyprosopos

δεν το σκεφτηκα ετσι αλλα επειδη μου εχει τυχει και με ενα usb hub σκεφτηκα να το κανω και ολα οκ.

Marionaxos

Τίποτα! Και με τις πίσω το ίδιο κάνει. Βασικά δεν το διαβάζει διότι μόλις το διαβάσει συνδέεται κατευθείαν στο Internet. Είχα και ένα άλλο Tp-Link και είχα το ίδιο πρόβλημα αν και εκείνο ήταν προβληματικό.

Username