Γεια σας παιδια!!!Εχω το monitor απο τον Νοεμβριο 2022 και θελω να ρωτησω εαν ξερει καποιος γιατι οταν το κανω oveclock 165hz δεν δουλευει σωστα και αναγκαζομαι να το γυριζω στα 144hz.Εννοειται το εχω με display port 1.4 και μια RTX 4080.Πρεπει να κανω κατι αλλο? Ευχαριστω προκαταβολικα.
3 Σχόλια
Εαν το ενεργοποιησω εκτος παιχνιδιου βλεποντας την επιφανεια εργασιας μου εξαφανιζει τις συντομευσεις και δεν δειχνει τον κερσορα.εαν το ενεργοποιησω εντος παιχνιδιου αναβοσβηνει η οθονη χωρις να δειχνει κατι.οχι δεν εχω καποιο βιντεο δυστυχως.Αλλα το lg34gn850 υποστηριζει overclock απο 144hz σε 160hz μεσα απο το menu του monitor.
Το Refresh rate το αλλάζεις έτσι κι αλλιώς στην επιφάνεια εργασίας, μέσα απο το NVIDIA Control Panel. Αν κατάλαβα λάθος και το έχεις προσπαθήσει και απο εκεί, θα προσπαθούσα τα παρακάτω στη θέση σου:
Τέλος, σου επισυνάπτω τι αναφέρει και η ίδια η LG στο manual: • Μετά την επανεκκίνηση της οθόνης, αλλάξτε τη ρύθμιση του μέγιστου ρυθμού ανανέωσης από τον πίνακα ελέγχου
GPU.
• Αν η οθόνη εμφανίζει προβλήματα, απενεργοποιήστε τη ρύθμιση Overclock.
• Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω DisplayPort.
• Τα χαρακτηριστικά/η απόδοση της λειτουργίας Overclock ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κάρτα
γραφικών ή το περιεχόμενο του παιχνιδιού.
• Δεν παρέχουμε εγγυήσεις για την απόδοση της λειτουργίας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από την ενεργοποίησή της.
Φιλε μου μολις εβγαλα ακρη με το προβλημα.Δεν μου δουλευε σωστα με oc διοτι εκτος απο το display port ειχα k hdmi συνδεδεμενο επανω στην καρτα γραφικων με την tv.Αφαιρεσα το hdmi και ολα καλα!!!Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την υποστηριξη!!!Απο τα 144hz σε 160 βλεπω μεγαλη διαφορα ακομα και στην ποιοτητα εικονας του παιχνιδιου.Ειναι τρομερο το monitor.Και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!Ηταν δικο μου το λαθος τελικα.