What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MaLaMaTiNaS

Δεν μπορώ να την βραχηκυκλώσω κάπως και να "χτυπάει" όποτε την βάλω στο ρευμα ? επίσης δουλεύει με psu 12v 2,5a ?

Username

2 Replies

An_Per

Μετά από κάποιες δοκιμές με επιτυχία έκανα και τη δοκιμή όπου η σειρήνα κατα βούληση του χρήστη "να χτυπάει". Εφόσον θέλουμε λοιπόν κάτι τέτοιο τότε στην κλέμα της σειρήνας στην επαφή GND συνδέεται το -12v του τροφοδοτικού ενώ στην επαφή 12v+ της σειρήνας συνδέεται η αντίστοιχη έξοδος +12v του τροφοδοτικού. Για να χτυπάει ωστόσο η σειρήνα όποτε δίνεται ρεύμα σε αυτήν από το τροφοδοτικό πρέπει γεφυρώσετε αυτή την ίδια επαφή της σειρήνας (δηλαδή την 12v+) με την αντίστοιχη επαφή της σειρήνας GO+.

Username
socratesanthopoulos

Καλησπέρα. τελικά έμαθες εάν μπορείς να την συνδέσεις με psu 12v ; ευχαριστώ.

3 Comments

MaLaMaTiNaS

Καλημέρα. Ναι την έχω συνδέσει με psu 12V ωστόσο δεν δούλεψε με 2,5A θέλει παραπάνω

socratesanthopoulos

Καλημέρα. Με πόσα Amper δούλεψε για να πάρω και εγώ ; Μήπως θυμάσαι και που ακριβώς έβαλες τις συνδέσεις του μετασχηματιστή πάνω στην σειρήνα , γιατί είμαι άσχετος με τα ηλεκτρολογικά ; Ευχαριστώ.

An_Per

Καλησπέρα. Θέλω η σειρήνα να λειτουργεί χωρίς μπαταρία και αν εκτός από τα 14v dc στις αντίστοιχες επαφές τροφοδοσίας της σειρήνας, δώσω και 12vdc στην επαφή GO+ τότε θα ηχήσει για όσο χρόνο θέλω ; Ευχαριστώ.

Username