What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

8 Comments

IliasR777

Από ποιο κατάστημα αγόρασες το κουτί και είχε τα pwm fans, γιατί το θέλω και εγώ.

mitsos185a

Msystems αν και το εχουν τσιμπησει σε τιμη τωρα. Θα κοιταγα και εκδοσεις του lian li lancool 2 mesh στη θεση σου. Απλα τοτε δεν υπήρχε πουθενα διαθέσιμο.

IliasR777

Σε ευχαριστώ πολύ. Από εκεί το παρήγγειλα και εγώ αλλά από ότι κατάλαβα από τα reviews, και αυτά δεν pwm. Απλά σου δίνει η phanteks 3-pin σε 4-pin αντάπτορα για να τα συνδεσεις. Θα το δω και εγώ αύριο που θα έχω το κουτί. Επίσης είδα πολλά reviews για lian li lancool 2 mesh, και για αυτο θα πήγαινα αλλά υστερεί σε μερικά θέματα σε σχέση με το p500a. Τιμή θα έπρεπε να είναι 20 ευρώ κάτω αλλά μια φορά στα 5-10 χρόνια παίρνεις κουτί.

mitsos185a

Λογω αρνητικων review απο ενα σημείο και μετα βαζει pwm η phanteks
Το λεει και στα specifications απλα και παλι στο αυτοματο της μητρικης συντονιζαν με το κουτι λιγο γι αυτο τους έλυσα και εβαλα πλαστικες βίδες ανεμιστήρων αν τους χαμηλωσεις λιγο στροφες ειναι αθορυβοι

IliasR777

Είχες δίκιο. Και εμένα είναι pwm, ευτυχώς που το διόρθωσε αυτό η phanteks γιατί σε τόσο ακριβό κουτί δεν δικαιολογούνται 3-pin ανεμιστήρες.

IliasR777

Έχεις επιλέξει στο bios να λειτουργούν ως pwm και όχι dc? Εγώ τους έχω και είναι αθόρυβοι. Φυσικά σε load όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβάζουν και αυτοί στροφές αλλά έχουν το καλύτερο noise normalised thermals σε test του gamer nexus.

mitsos185a

Pwm αλλα εχει προφιλ στροφων η μητρικη αρκετά επιθετικό. Οταν βαζω παιχνίδι τοτε ανεβάζουν στροφές. Αλλα χρησιμοποιω ακουστικα και δεν με νοιαζει.

Username