Με πόσα Watt και στροφές σας ήρθε ο συγκεκριμένος τροχός; γιατί εμένα μου ήρθε 30.000στρ και 45W και έλειπε και το καλώδιο τροφοδοσίας και θα το επιστρέψω.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Με πόσα Watt και στροφές σας ήρθε ο συγκεκριμένος τροχός; γιατί εμένα μου ήρθε 30.000στρ και 45W και έλειπε και το καλώδιο τροφοδοσίας και θα το επιστρέψω.
2 Απαντήσεις
Εγώ παρέλαβα χθες αλλά ο τροχός είναι λευκός, 30.000 στροφών και 35W.. Αντί ασημένιος 35.000 στροφών και 64W
Κι εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Όμως σε μένα ήταν κι ελαττωματικό το στυλό. Έκανα αίτημα επιστροφής κι η ανταπόκριση ήταν άμεση από σκρουτζ. Το προϊόν το έλαβα ξανά και ήταν ίδιο μοντέλο αλλά αυτή τη φορά χωρίς ελαττώματα και με τροφοδοσία.
Δεν ξέρω τι παίζει με τις περιγραφές στα λινκ και εν τέλει είναι άλλο προϊόν
3 Σχόλια
και σε μένα ήταν ελαττωματικό το στυλό του επίσης, φυσικά το επέστρεψα αμέσως μέσω skroutz, απλά κάτι μου λέει ότι είναι ένα συγκεκριμένο κατάστημα που στέλνει αυτόν τον τροχό από τον ένα πελάτη στον άλλον το ίδιο ελαττωματικό προϊόν για κάποιο λόγο. είμαι πολύ σίγουρη για αυτό
Παραλάβατε ξανά ίδιο μοντέλο; Γιατί εγώ επέλεξα αντικατάσταση , μου ήρθε μεν εντάξει αλλά λάθος μοντέλο ξανα
εγώ έστειλα πίσω το ελαττωματικό κ το skroutz επέλεξε άλλο κατάστημα το οποίο όμως στην περιγραφή του τροχού λέει 35W, τους έστειλα χθες email για εξακρίβωση αλλά ακόμα δεν απάντησαν, αν έρθει με 35W θα το στείλω πίσω με επιστροφή χρημάτων και θα επιλέξω εγώ κατάστημα αφού πρώτα επικοινωνήσω μαζί του για να εξακριβώσω τα χαρακτηριστικά του τροχού