Παρακαλώ μία ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος αμ μπορώ να τον συνδέσω με ψηφιακό αποκωδικοποιητή για να μπορώ να παρακολουθώ τηλεοπτικά κανάλια της τηλεόρασης ή αν μπορώ να συνδέσω από πίσω την κεραία της τηλεόρασης; Εάν φυσικά έχει ο προτζέκτορας ψηφιακό αποκωδικοποιητή μέσα από μόνος του;;;Το AV βύσμα που έχει από πίσω δεν είναι για σύνδεση κεραίας τηλεόρασης η για αποκωδικοποιητή ;Και μία ερώτηση ακόμα σχετικά με τις ίντσες που αναφέρεται 200 ίντσες εάν πραγματικά φτάνει αυτή την εικόνα των 200 με επιτυχία η αν χάνει στην ανάλυση τραβώντας στον προτζέκτορα οπρος τα πίσω για να μεγαλώσει;;;Παρακαλώ αν το έχει δοκιμάσει κάποιος και μπορεί να μου απαντήσει με σιγουριά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα ευχαριστώ.
3 Comments
Eυχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και καλή χρονιά σας εύχομαι .Kάπου διάβασα με οθόνη γκρι αντί για λευκό φόντο τονίζονται τα χρώματα και η αντίθεση είναι αλήθεια ;Ξέρετε κάτι ;Γιατί εγώ θα το χρησιμοποιώ το σαλόνι και θα ήθελα να ξέρω τι χρώμα να βάψω τον τοίχο που θα προβάλω τον προτζέκτορα λευκό η γκρι ;Kαι ποιο γκρι;Eίχα παρακολουθήσει κάποιο βίντεο με προτζέκτορα laser oπου η οθόνη του ήταν γκρι βέβαια το σχολείο που σας ανέφερα το διάβασα κάπου είναι για προτζέκτορα με λάμπα.Νομίζω ότι είναι για τον ίδιο προτζέκτορα που συζητάμε κάπου στα σχόλια το είχα διαβάσει.
Τώρα μόλις το είδα είναι για τον ίδιο προτζέκτορα στις ερωτήσεις στην πρώτη ερώτηση
Γεια σας .Και εγώ είδα βιντεάκια στο youtube αλλά μιλάμε για πανάκριβα χρώματα ανακλασης η. ακριβές γκρι οθόνες ! Δεν νομίζω να αξίζει κάποια τέτοια αγορά για τον συγκεκριμένο προτζεκτορα . Μικρή διαφορά θα έχει σίγουρα και δεν θα αξίζει τον κόπο. Λευκή απλή οθόνη και μια χαρά θα είναι .απλώς όσο πιο σκοτεινό δωμάτιο τόσο πιο έντονα χρώματα ..