What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
no_name3629

Γιατί δεν μου το διαβάζει η επαγωγική εστία μου? Μου βγάζει no cookware. Τι μπορεί να φταίει?

Username

5 Replies

IMPROVER

Κοίτα από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σου. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Username
Nikstavr

Πρέπει να το βάλεις στη μικρότερη εστία. Μόνο έτσι το διαβάζει σωστά.

2 Comments

IMPROVER

Κοίταχτε από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σας. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Username
akalagr

Εμένα δουλεύει μόνο στην μικρη εστία. Στις άλλες δεν το αναγνωρίζει! Μάλλον είναι οριακό και σε κάποιες εστίες δουλεύει και σε κάποιες όχι!

2 Comments

IMPROVER

Κοίταχτε από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σας. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Username
mcray1983

Καλημέρα
Εμένα σε επαγωγική μου δουλεύει και στα 4 μάτια.
Δες αν εφάπτονται οι 2 επιφάνειες.

2 Comments

IMPROVER

Προφανώς έχεις Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). Είναι παλιότερη κουζίνα Bosch Siemenς ή μήπως εντοιχιζόμενη (μόνο εστίες/μάτια)??

Username
slbs

Είχα το ίδιο πρόβλημα και ο τεχνικός με ενημέρωσε ότι το μπρίκι ειναι πολύ μικρό και δεν το αναγνωρίζει η εστία. Το χρησιμοποιούμε παραλληλα με ενα άλλο επαγωγικό σκεύος.

3 Comments

slbs

Στο ίδιο μάτι, ωστε να το πιάσουν οι μαγνητες.

IMPROVER

Κοίτα από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σου. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Username