Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
no_name3629

Γιατί δεν μου το διαβάζει η επαγωγική εστία μου? Μου βγάζει no cookware. Τι μπορεί να φταίει?

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

IMPROVER

Κοίτα από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σου. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Όνομα χρήστη
Nikstavr

Πρέπει να το βάλεις στη μικρότερη εστία. Μόνο έτσι το διαβάζει σωστά.

2 Σχόλια

IMPROVER

Κοίταχτε από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σας. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Όνομα χρήστη
akalagr

Εμένα δουλεύει μόνο στην μικρη εστία. Στις άλλες δεν το αναγνωρίζει! Μάλλον είναι οριακό και σε κάποιες εστίες δουλεύει και σε κάποιες όχι!

2 Σχόλια

IMPROVER

Κοίταχτε από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σας. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Όνομα χρήστη
mcray1983

Καλημέρα
Εμένα σε επαγωγική μου δουλεύει και στα 4 μάτια.
Δες αν εφάπτονται οι 2 επιφάνειες.

2 Σχόλια

IMPROVER

Προφανώς έχεις Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). Είναι παλιότερη κουζίνα Bosch Siemenς ή μήπως εντοιχιζόμενη (μόνο εστίες/μάτια)??

Όνομα χρήστη
slbs

Είχα το ίδιο πρόβλημα και ο τεχνικός με ενημέρωσε ότι το μπρίκι ειναι πολύ μικρό και δεν το αναγνωρίζει η εστία. Το χρησιμοποιούμε παραλληλα με ενα άλλο επαγωγικό σκεύος.

3 Σχόλια

slbs

Στο ίδιο μάτι, ωστε να το πιάσουν οι μαγνητες.

IMPROVER

Κοίτα από τις οδηγίες ποια είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ διάμετρος που μπορεί να ανιχνεύσει η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ σου. Αυτές που μπορούν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να ανιχνεύσουν και τα μικρότερα μπρίκια ή σκεύη είναι οι Επαγωγικές Εστίες ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (MultiZone). ψάχτε το...

Όνομα χρήστη