What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Panos Tsard

Mία βοήθεια αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ!
Παρόλο που τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον εκθειαστικά, στο rtings λέει ότι η συγκεκριμένη οθόνη παρουσιάζει backlight bleeding, και κακή αντίθεση (τα μαύρα φαίνονται λίγο-πολύ ως γκρι). Επίσης, διάβασα κάποια reviews από άτομα που τους ενοχλούσε το bleed σε τέτοιο βαθμό που την επέστρεψαν. Είμαι στο τσακ να την πάρω αλλά λίγο φοβήθηκα.. Θέλω να πω, αν προορίζεται για gaming τότε οκ, αλλά σε all around χρήση είναι πολύ αισθητά το ips glow και το backlight bleeding, μπορείτε να βοηθήσετε?

Username

1 Reply

nick.gkionis

Ναι φιλε μου, ειδα και εγω πολλα τετοια. Και εγω τα εχω δει αυτα, και ηταν απο τις πιο δυσκολες επιλογες να επιλεξω οθονη, εψαχνα μερες, εβλεπα τα ιδια και τα ιδια, και ολα κερδιζουν σε ενα χανουν στο αλλο. Πρεπει να δωσει κανεις πανω απο 600 για κατι σωστο με καλες επιδοσεις σε ολα. Δυστυχως αυτη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα. Χθες τη πηρα

2 Comments

giorgos_kana

Ναι αλλα δεν απαντησες.Μαλλον υπαρχει bleed/glow
Και εγω ακριβως εκει ειναι που κολλαω

Panos Tsard

Ευχαριστώ για την απάντηση... ελπίζω να σου βγει καλό το κομμάτι και να την ευχαριστηθείς! (ακόμα δεν την πήρα, θα την αγοράσω μαζί με desktop pc μόλις πέσουν οι τιμές των καρτών γραφικών που θέλω..)

Username