Εχω μία ερώτηση για όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Χρειάζομαι το μόνιτορ για το Xbox Series X και αναρωτιέμαι αν μέσω του hdmi θα μπορώ να έχω τα 120fps (όταν αυτά υποστηρίζονται απο το game) και αν το vrr θα είναι διαθέσιμο. Παρακαλώ περιμένω μια απάντηση θα είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ
3 Comments
Ωραία. Ίσως και το καλώδιο που δίνει το Xbox Series X (hdmi 2.1) να κάνει τότε πιστεύω. Σε ευχαριστώ φίλος
Καλή χρονιά! Εγώ που πήρα την Alienware 2521ΗF στα 120Hz το VRR δεν υποστηριζόταν με το Xbox Series X. Αυτή δεν ξέρω. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν ξέρει γιατι σκέφτομαι να την πάρω καθώς τη θέλω και για productivity tasks. Με την Alienware τα PPI ήταν κουραστικά για το μάτι σε word outlook excel + το overshooting σε superfast και extreme. Κοινώς δεν με εξυπηρέτησε ούτε στο gaming ούτε σε Excel Word etc.
Δεν θελει ποιοτικο καλωδιο...θελει απλα hdmi 2.0 και για να δουλεψουν ολα στο τερμα θελει hdmi 2.1 το βρισκεις σπανια σε τηλεορασεις καθοσων και σε μονιτορ γτ ειναι νεας γενιας και αυτα που το παρεχουν τσουζει η τιμη τους.... αν το μονιτορ σου εχει θυρα 2.0 τοτε παιρνεις και ενα καλωδιο 2.0 και απλα ευχαριστιεσαι το gaming σου...apαν καο για ps5/series x θα προτινα να πας σε 4κ μονιτορ 144hz με hdr για να παρεις το μεγιστο των επιδοσεων γτ αυτες οι κονσολες στο 2κ μονιτορ θα κανουν downscale απο 4κ σε 2κ !!!!