What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
d1versify

Παιδια καλησπερα. Συστημα ryzen 2600x , 1080p monitor Dell U2312HM, RtX 2060, 16gb RAM 3200
Στο world of warcraft σε λιγοτερο απο medium settings ( αν και κυριως υπαιτιος ειναι ο επεξεργαστης γιατι και τερμα να τα βαλω τα γραφικα παλι δεν αλλαζουν τα fds) , φτανει κατι φορες 45-50 fps. Αν παρω αυτη την οθονη και παω σε 1440p λετε να σερνεται ακομη περισσοτερο ?

Username

2 Replies

pixelstone

Πάρε καλύτερα επεξεργαστή γιατί να φανταστείς, εγώ παίζω wow στο MacBook Pro 16” στα 60 fps και τα έχω high-medium σε 3Κ-2Κ ανάλυση.

Username
Kosbou21

Περίεργο να σου πιάνει τοσο λίγα frames....εγώ με i5 4690k και τα settings στο 8/10 είμαι σταθερά 75hz (αυτο ειναι το refresh rate της οθονης μου). Εκτός απο σημεία όπως σε Orgrimmar πχ που γίνεται χαμός και μπορεί να κάνει spikes και να πεφτει στα 45-50. Μήπως έχεις ξεχασει κανα ray tracing ανοιχτό? :P

3 Comments

d1versify

παιζω και το καινουριο Call of duty τωρα με αυτα τα specs. Στα ultra εχω 70-80 fps. Με την οθονη αυτη θα φτανω 40 ε? :P

Χρηστος Θανοπουλος

Τοσο χαμηλα δεν θα πεφτεις φανταζομαι...αλλα το θεμα με τα παιχνιδια ειναι το εξης...αλλα καταναλωνουν τρομερα ποσα απο γραφικων και αλλα απο επεξεργαστη !!! Το wow δεν χρειαζεται και τπτ τρελες απαιτησεις απο επεξεργαστη !!!τωρα πχ στο cod θα εχεις μια μικρη πτωση με 2κ η αληθεια ειναι αυτη πας περιπου στο 50αρι !!!

Username