Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dimitrisgvs

Γεια σας, εχω δυο αποριες. 1) Εχω τα buds plus, τα ειχα βρει γυρω στα 100 ευρω κ μου φανηκαν ευκαιρια, αυτα γιατι εχουν πεσει τοσο μεσα σε ενα χρονο?
2) Επειδη τα φοραω σε γυμναστηριο κ για τρεξιμο κ γενικα ιδρωνω πολυ, ειναι ανθεκτικα στην υγρασια? Ξερω οτι δεν ειναι αδιαβροχα αλλα πχ τα buds plus που τα εχω πανω απο ενα χρονο δεν ειχαν θεμα μεχρι τωρα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Giannis_Gklatkix

Καλησπέρα, δεν είχα ποτέ τα Plus είχα αγοράσει απευθείας τα live λόγου σχήματος εννοώ δε μπαίνει μέσα στο αυτί όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα μαξιλαράκια αλλά τέλος πάντων.

Αυτά τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί υποτίθεται για μέσα στην πολύ απαγορεύεται να τα φοράς κατά την διάρκεια της βροχής ή αμα πας στην παραλία επειδή μπορεί να μπει σκόνη και να τα καταστρέψει, στην βροχή δε τα έχω φορέσει αλλά στην παραλία δεν έπαθαν κάτι τα προσέχω, δεν ιδρωνω σε σημεία να τρέχουν λίτρα ιδρώτα xD αλλά για ένα περπάτημα χαλαρω δεν έχουν πάθει κάτι.

Η τιμή τους έπεσε γενικά λογου design μπορει να φαίνονται πολύ παράξενα για πολύ κόσμο και να μην είναι έτοιμη να αλλάξουν από τα 2 είδη ακουστικών που έχουν συνηθίσει και επειδή δεν είναι τόσο ανθεκτικά νομίζω σχετικά με αλλά ακουστικά, το ANC δε δουλεύει και ιδιαίτερα (όσο μιλάς δουλεύει αμα σταματήσεις να μιλάς τραβάει τον πιο δυνατό ήχο π.χ. μουσική αν παίζει δίπλα σου) ακούγεσαι καλά όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 2 χρόνια και δε έχουν καθυστερήσει.

Σχετικά με τον ιδρώτα ψαξ'το σε κανένα φόρουμ καλύτερα είμαι σίγουρος ότι είναι καθαρά για χρήση στην πόλη.

Όνομα χρήστη