Καλησπέρα σας...έχω το Note 4 και απο πολλά άρθρα που έχω δεί, το note 20 ultra με τον exynos έχει θέμα με την θερμοκρασία και αισθητά. Ο Snapdragon βλέπω σε μερικό φόρτο 43 και ο exynos 60αρια...πολλοί λένε και μόνο που κάθεται είναι ζεστό πίσω στην πλατή. Χώρια οτι ο Snapdragon έχει καλύτερη gpu και συνεπώς καλύτερο Dex που με ενδιαφέρει πολύ.
Η ερώτησή μου είναι...και απευθύνεται σε όσους το έχουν...
Άν πάρω με Snapdragon ποιά είναι αυτά που θα χάσω ως λειτουργίες;
Διαβάζω το 5G...δεν με ενδιαφέρει επειδή το 4G μου είναι υπεραρκετό και άλλωστε με το 5G η μπαταρία θα πηγαίνει κουβάς...
Έχει κάτι άλλο απο θέμα μενού κλπ;
Γιατί διαφορετικά θα περιμένω για άλλη μία φορά το note 21 ultra που εύχομαι να έχει Snap σε όλες τις εκδόσεις.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
4 Σχόλια
Εννοείς όσον αφορά στη μετάφραση του μενού;
Με exynos δεν θέλω με τίποτε...οπότε όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να δώ άν αξίζει να ρίξω 900 ευρώ...
Με την cosmote θα παίζουν όλα καλά;
Πραγματικά απογοητευτικα απο την samsung που είμαι πάρα πολλά χρόνια πελάτης της...είχα Omnia...galaxy s3...note 4...
Και για πρώτη φορά εκεί που είπα να πάω ώς λάτρης του Note σε κάτι δυνατό...
Απογοήτευση.
Δηλαδή θα είναι τόσο άσχημο με snap?
Αν δεν σε ενδιαφέρει το 5g Κ το ελληνικό μενού πας άνετα σε snap
Κάτοχος με snap.... Πραγματικά η συσκευή συνεργάζεται με το μυαλό σου χωρίς πλάκα. ...δεν υπάρχει θέρμανση.. το ξεχνάς αυτό με 865+.. Μπαταρία μια χαρά.. Στο 70% το μενού στα Ελληνικά. Προτείνεται ανεπιφύλακτα με snap.
Καλησπέρα. Επειδή ενφμδιαφερομαι κ εγώ για note με snap να σε ρωτήσω αφού το έχεις στην κατοχή σου. Όταν λες πρόβλημα με τα ελληνικά, σε ποια πεδία αναφέρεσαι ότι υπάρχει το πρόβλημα? Επίσης σε πιθανή σέρβις της συσκευής υπάρχει υποστήριξη στο επίσημο service της samsung στην Ελλάδα??