Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Χασιωτάκης

Από τονNote10 lite είναι μέρα με την νύχτα η διαφορά ή δεν αξίζει τον κόπο να δώσω 1 χιλιάρικο ενώ 400€ για το 10 lite

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Pete_TheKing

Μπα... Πάρε το επερχόμενο S21 Ultra (επίσης θα έχει καλυτερη μπαταρία, ταχύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα και... μάλλον S-Pen). Θα βγει στα μέσα του Ιανουαρίου. Υπομονή. Όμως αν δεν έχεις υπομονή, εγώ θα κοιτούσα και το Huawei P40 Pro στα 600€ (με μόνη παραχώρηση τα Google Services).

7 Σχόλια

Loukas2000

Ενδιαφερομαι να αγορασω το note 20 ultra 5g αξιζει η αγορα του εχω μεχρι σημερα mate 20 lite και θέλω να παω σε ενα πολυ καλυτερο τηλ ή να περιμενω λιγο ακομα να βγει το s21 ultra γιατι λενε οτι η note σειρα θα καταργηθει και δεν ξερω αν θα εχω προβλημα μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει

Loukas2000

Σκεφτομαι να αγορασω το note 20 ultra 5g αξιζει η αγορα του?? γιατι βλεπω οτι καποιοι λενε οτι ζεστενεται και δεν ξερω τι να πιστεψω μπορει να μου απαντισει καποιος υπευθυνα που να γνωριζει ???

Pete_TheKing

Ένα ελάττωμα που θα βρεις στο Samsung Galaxy S21 Ultra είναι η έλλειψη φορτιστή και S-Pen από τη συσκευασία. Αν πιστεύεις ότι δε τα χρειάζεσαι να περιμένεις 100% και να αγοράσεις αυτό.

Pete_TheKing

Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra είναι ένα εξαιρετικό κινητό τηλέφωνο. Η μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ο επεξεργαστής μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για αρκετούς χρήστες. Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή επιλογή. Οθόνη τέλεια, κάμερα κορυφή, S-Pen κλασικά καλό, πανέμορφος σχεδιασμός. Όμως, πίστεψέ με, μη το κάνεις τέτοια εποχή, να περιμένεις ως το Samsung Galaxy S21 Ultra. Έρχεται τον Ιανουάριο. Παρ' όλα αυτά βλέπω ότι θες κινητό αυτή τη στιγμή. Άρα, ναι παρ' το τέλειο είναι.

Loukas2000

Εμ το s21 ultra δεν θα εχει πενακι? Δεν ξερουμε στα σιγουρα ομως αλλα θα μπορεις να παρεις νομιζω ας περιμενουμε και βλεπουμε

pl.

Λοιπόν, έχει βγει και επισήμως το S21 Ultra. Γίνοντας Samsung member και προπαραγγέλνοντας το τηλέφωνο παίρνεις δώρο galaxy buds pro μαύρα και το galaxy smart tag (γοογλαρε αν δε ξέρεις τι είναι). Το S-Pen είναι συμβατό αλλά πρέπει να το πληρώσεις επιπλέον. Επίσης, πρέπει να πληρώσεις και για φορτιστή, usb type c.

Όνομα χρήστη