Σε αφροποιητη τις karcher κανει αφρο? Γιατί δεν είναι κ απο τα καλύτερα που υπάρχουν.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Αν βρεις την κατάλληλη αναλόγια, τότε κάνει.
Παίζει ρολο το πιεστικο που εχεις. Είναι παρεξηγημένος ο αφροποιητης της karcher γιατί στην μίξη παίρνει λίγο φάρμακο.
Η εταιρεία λέει 1 προς 5 αναλογικά.
Οπότε τι κάνεις; Βάζεις 1 λίτρο νερό στον αφροποιητη, τον βαζεις στο τερμα και ψεκαζεις σε εναν κουβα. ζυγίζεις τον κουβα και βρίσκεις πόσο ειναι η μιξη σαμπουαν/νερου στο δικο σου σύστημα( πλυστικο -αφροποιητη). Αν παράδειγμα η αναλογία ειναι 1:5 βαζεις μονο σαμπουαν, ανα ειναι 1:10 βαζεις μισο - μισο κτλ.
Δε ξερω αν εγινα κατανοητός.
3 Σχόλια
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; εγώ έβαλα 1 λίτρο νερό στον αφροποιητη ψεκασα σε ένα κουβά και μου έβγαλε 18 λίτρα. Πως βρίσκω τι μίξη σαμπουάν /νερού;
Νομίζω ότι είναι πολλά τα 18 λίτρα. Έτσι όπως τα λες στα 17 λίτρα νερό τότε τραβάει ένα λίτρο καθαριστικού.Αυτό μας κάνει μια μίξη 1:17 (καθαριστικού : νερού) . Δηλαδή τραβάει πολύ λίγο καθαριστικό σε σχέση με νερό. Είναι οικονομικός ο αφροποιητής σου.
Τα στοιχεία του καθαριστικού λένε:
Δοχείο πλύσης: Διάλυμα 1:10 (χειμώνα) / 1:20 (καλοκαίρι)
Συσκευή αυτόματου πλυσίματος: 8ml ανά πλύσιμο επιβατικών αυτοκινήτων
Μηχανή παραγωγής αφρού: 1:50 - 1:100
Αν πας με την αναλογία "1:20 (καλοκαίρι)", ενώ εσύ έχεις αναλογία 1:17 τότε πρέπει να βάλεις 900ml καθαριστικού.
Αν ισχύει η αναλογία "Μηχανή παραγωγής αφρού: 1:50 " τότε πας με τον εξής τύπο:
18 λίτρα που έβγαλες στον κουβά τον κανουμε ml . Αρα 18.000ml
Βγάζουμε τη αναλογία 18.000 : 50 = 360 ml
Αρα βαζεις 360ml καθαριστικού, συμπληρώνεις 640ml νερο και έχεις αναλογία 1:50.
Αυτά ισχύουν για αυτό το καθαριστικό, σε άλλο εχει πιθανόν άλλη αναλογία
Περιμένω αποτελέσματα.
Σε αφροποιητη του ενός λίτρου τι αναλογία παίζω???1:5???