Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Christina_Stergiou5415

Έχω το pixel 4a εδώ και 3-4 μήνες και αντιμετωπίζω τραγικό πρόβλημα με τα δεδομένα. Αποσυνδέεται συνέχεια και εμφανίζει αυτό το x στην μπάρα του σήματος. Σκέφτηκα μήπως φταίει η sim, κι έτσι την μετέτρεψα σε esim αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Πείτε καμιά ιδέα....αν δεν ήταν αυτό, θα ήμουν απίστευτα ευχαριστημένη από το τηλέφωνο. Παίζει να είναι ελαττωματικό;

Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα άπαντα, επανεκκίνηση κλπ

Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

DioSapo

η μετατροπή από sim σε esim σε ποιά εταιρεία έγινε; Γνωρίζετε εάν η vodafone το υποστηρίζει;

2 Σχόλια

Christina_Stergiou5415

το υποστηρίζει και μπορείς να το κάνεις μόνος σου μέσω της εφαρμογής myvodafone

Όνομα χρήστη
paparasgt

Σου το κανει σε συγκεκριμενες τοποθεσιες? Σε τοποθεσιες που η εταιρεια δικτυου σου δεν εχει πολυ καλο σημα?
Και εγω βλεπω μια μειωμενη ενταση σηματος σε σχεση με το προηγουμενο κινητο, αλλα δεν ειχα ποτε τοσο σοβαρο θεμα.
Δοκιμασε και μια σιμ αλλης εταιρειας αν μπορεις, να δεις αν ειναι γενικο το προβλημα.

2 Σχόλια

Christina_Stergiou5415

Ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν η Vodafone δεν έχει καλό σήμα κάπου γίνεται ακόμα χειρότερο, αλλά μου το κάνει και σε μέρη που όλοι οι υπόλοιποι έχουν κανονικά σήμα. Θα δοκιμάσω να πάρω μια κάρτα cosmote να δω μπας και... αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη.

Christina_Stergiou5415

Για όποιον ενδιαφέρεται, έχει αισθητή διαφορά πλέον το σήμα. Δεν κατάφερα να μάθω ποτέ ποιο ήταν το πρόβλημα. Αν βοήθησε μια ενημέρωση του android που έγινε πρόσφατα ή αν η Vodafone είχε θέματα με το σήμα της. Πλέον συμβαίνει σπάνια και μόνο σε σημεία που δεν πιάνει σήμα κανένα άλλο κινητό.

Όνομα χρήστη