What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Πετρίδης Παναγιώτης

Να κάνω μία ερώτηση παιδιά γιατί με απασχολεί αρκετά. Το ότι δεν έχει VOLTE στην Ελλάδα το Pixel δεν σας προβληματίζει;

Το θεωρώ πισωγύρισμα να μιλάμε με 3G και να μην μπορούμε ουσιαστικά να χρησιμοποιούμε το 4G για κλήσεις (HD) αλλά και για ίντερνετ (πλοήγηση, Χάρτες κλπ) ταυτόχρονα όταν μιλάμε.

Username

3 Replies

ognione

Μάλλον δεν τα μπερδεύει καθόλου ο Pettop... Μέχρι να καταργήσουν βεβαίως οι πάροχοι το 3G (όπως η COSMOTE απο Σεπτέμβρη) η διαφορά στην ποιότητα ήχου χωρίς VOLTE είναι μάλλον ασήμαντη. Μετά όμως, εφόσον η Google συνεχίσει να αδιαφορεί, τα Pixel δυστυχώς θα χρησιμοποιούν 2G για τις φωνητικές κλήσεις.

Username
soa008

Καπου τα μπερδευεις. Μια χαρα θα μιλας με 4G οπως θα εχεις και δεδομενα. ΤΟ VOLTE ειναι υπηρεσια των εταιριων επικοινωνιας. Δεν εχει να κανει με τις διαθεσιμες μπαντες του κινητου που αυτες κρινουν το τυπου δικτυου.

2 Comments

Πετρίδης Παναγιώτης

Λάθος κάνετε παιδιά δεν υποστηρίζει ομιλία μέσω 4G στην Ελλάδα γιατί δεν λειτουργεί το VOLTE με καμία εταιρεία κινητής στην χώρα μας. Ψάξτε το λίγο.

soa008

https://www.techgear.gr/cosmote-vowifi-volte-6679 αρθρο του 2016
Εγω στην συσκευη μου εχω κανονικα και volte και vowifi. Και στο ξανα λεω αλλα μιλαω μεσω VOLTE και αλλο μιλαω μεσω 4G δικτυου. Το VOLTE ειναι υπηρεσια , το 4G ειναι τυπος δικτυου

Username
Username