What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
VMant

Γνωριζει καποιος γιατι δεν υπαρχει επιλογη 5g??? Ενω ειναι 5γ το κινητο δεν εχει επιλογη στο μενου για να το ενεργοποιησεις....

Username

3 Replies

andreas_mourkogiannis

Αγαπητέ φίλε, ούτε σε εμένα υπήρχε η επιλογή του 5g, σήμερα 30/6/2022 το έκανα αναβάθμιση σε android 12 και oxygen 12 και ξαφνικά η επιλογή 5g στα δίκτυα sim εμφανίζεται κανονικά και λειτουργεί υπέροχα.

Username
Leyteris_Mpacharoudis

αν δεν το υποστηριζει η συνδεση σου στον οποιοδηποτε παροχο το 5G τοτε πως να ενεργοποιηθει ?

Username
soa008

Γιατι δεν το υποστηριζει η εταιρια κινητης τηλεφωνιας που χρησιμοποιεις. Ισως χρειαζεται να στειλεις καποιο sms για να στο ενεργοποιησουν. Μπορεις να ψαξεις ενα η συσκευη σου υποστηριζεται απο την εταιρια που χρησιμοποιεις

3 Comments

VMant

cosmote ειμαι και εστειλα μνμ αλλα λεει οτι δεν το υποστηριζει. Το θεμα ειναι γιατι αφου ειναι 5g η συσκευη??? Και αν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο??? Το εχει δουλεψει κανεις σε 5G να μας πει??
Thanx για την απαντηση

soa008

εφοσον δεν τον υποστηριζει η cosmote σημαινει οτι δεν μπορει να δωσει σε αυτο το κινητο 5G , οποτε δεν θα εχεις την επιλογη. Τωρα η θα περιμενεις μεχρι να αρχισει να υποστηριζεται η μπορεις να δοκιμασεις , να βαλεις την καρτα σε ενα αλλο κινητο που ειναι στα υποστηριζομενα 5G απο την cosmote , να στειλεις εκει το μηνυμα και μετα να γυρισεις την καρτα πισω στο δικο σου. ΑΠο οτι εχω δει σε καποιους δουλεψε , δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις

VMant

Thanx θα το δοκιμασω με το που βρω καποιον που να εχει.....

Username