Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Alekos_Adamidis7498

Δεν μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ. Κατέβασα τους lan drivers αλλά πάλι δεν γίνεται κάτι. Ξέρει κανεις τι συμβαίνει ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Εκτέλεσε τα προτεινόμενα Windows updates ακόμη και τα optional που είναι κρυμμένα (Windows 11: Settings > Windows Update > Advanced Options > Optional updates). Δοκίμασε άλλο καλώδιο Ethernet και άλλη θύρα του router σου. Αφου βεβαιωθείς ότι δεν φταίει τίποτα απο τα δύο δοκίμασε BIOS update μπας και...και στη συνέχεια μια τελευταία προσπάθεια εγκατάστασης των lan drivers. Βεβαιώσου ότι κατεβάζεις τους σωστούς drivers για το ακριβές μοντέλο που έχεις π.χ. μην το μπερδεύεις καταλάθος με την ίδια μητρική αλλά WiFi έκδοση. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το revision (rev.1.0, 1.1, 1.2 και 1.3) της μητρικής που έχεις στα χέρια σου. Αναγράφεται πάντα πάνω στην μητρική και πολλές φορές και στην απόδειξη αγοράς/κουτί συσκευασίας. Αν συνεχίζει το πρόβλημα 99% μιλάμε για ελατωματική θύρα και θα χρειαστεί να την επιστρέψεις με εγγύηση.

5 Σχόλια

Alekos_Adamidis7498

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Το bios update υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσει ;

vagman_tech

Όχι μεγάλη αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Πριν ξηλώνεις υπολογιστή και στέλνεις πίσω πράγματα καλό είναι να τους πεις ότι το δοκίμασες και αυτό σαν τελευταία δοκιμή. 3-4' υπόθεση είναι εξάλλου το πολύ.

Alekos_Adamidis7498

Και μια τελευταία ερωτηση. Αν όντως ειναι ελαττωματική η θύρα, αν πάρω έναν ανταπτωρα usb σε lan και το συνδέσω στο pc δεν θα δουλέψει ;

vagman_tech

Υπαρχουν USB-TypeC σε Ethernet αλλά εφόσον είσαι εντός εγγύησης και μπορείς να έχεις καινούργια ή έστω επισκευασμένη μητρική δωρεάν γιατί να το κάνεις ; Αν είσαι εκτός εγγύησης είναι μονόδρομος, ναι: https://www.skroutz.gr/s/25648715/TP-LINK-UE300C-v1-USB-C-Antaptoras-Diktyou-gia-Ensyrmati-syndesi-Gigabit-Ethernet.html

Ερώτηση: Αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά ενώ δούλευε κανονικά η θύρα προηγουμένος ή μιλάμε για ολοκαίνουργια μητρική ;

Alekos_Adamidis7498

Μιλάμε για ολοκαίνουργια μητρική. Σήμερα παρέλαβα και την καρτα γραφικών, την κούμπωσα, κατέβασα windows και δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ.

Όνομα χρήστη