Τα έχω εδώ και 2-3 μήνες και τα εχω συνδέσει με το κινητό μου που είναι Xiaomi και μου δείχνει τα επίπεδα μπαταρίας των ακουστικών και της θήκης κάθε φορά που τα συνδέω. Έχω παρατηρήσει οτι χάνει την φόρτιση η θήκη περίπου 10-15% την ημέρα χωρίς να τα χρησιμοποιήσω καθόλου τα ακουστικά. και μάλιστα όταν φτάσει στο 30% μετά πάει στο 10% στην διάρκεια της ημέρας. Είναι φυσιολογικό? Συμβαίνει σε άλλους? Γιατί λέω να τα πάω πίσω.
3 Comments
Σε ευχαριστώ πολύ...πάω βουρ για αντικατάσταση.
Σου επιβεβαιωνω τα λεγομενα μου. Τα αφησα εντελως αχρησιμοποιητα δυο ημερες στο 80% η θηκη και 100% τα ακουστικα, ακριβως οπως ηταν.
Εμένα για να καταλάβεις θα είχε πάει στο 60%. Τα πήγα σήμερα στον Κωτσόβολο και μου έιπαν οτι πρέπει να τα στείλουν στην InfoQuest και συγκεκριμένα στο service της Xiaomi για έλεγχο. Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα πάρει μέρες, που εγώ δεν θα έχω τα ακουστικά μου. Σε επικοινωνία που είχα με το service της Xiaomi, ακόμη και να τουα τα πάω εγώ εκεί δεν μου αλλάζουν. θα τα κρατήσουν για έλεγχο για 4 εργάσιμες. Έλεος δηλαδή. Εγώ τι φταίω που θα στερηθώ τόσες μέρες εν απροϊόν που έχω ήδη πληρώσει 50€. Σε παρόμοιο περιστατικό με JBL ακουστικά που είχα στο παρελθόν, μου τα αλλάζανε στον Κωτσόβολο επιτόπου. Ήταν εντολή που είχε δώσει η JBL. Τέσπα, έμπλεξα.