Γνωρίζει κάποιος ανα πόση ώρα αλλάζει έξοδο και πώς μπορεί να συνεργαστεί με άλλον προγραμματιστή. Ευχαριστώ.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Γνωρίζει κάποιος ανα πόση ώρα αλλάζει έξοδο και πώς μπορεί να συνεργαστεί με άλλον προγραμματιστή. Ευχαριστώ.
1 Reply
3 Comments
Σε ευχαριστώ φίλε μου
https://youtu.be/MsmAN3xCleM
Το σύστημα λειτουργεί με την πίεση του νερού. Αλλάζει γραμμή όταν πέσει η πίεση κάτω από κάποιο χαμηλό επίπεδο. Πρακτικά κάθε φορά που κλείναι η παροχή του νερού, αλλάζει γραμμή. Σημαντικό για να λειτουργήσει είναι να υπάρχει στη γραμμή πίεση. Αν το δίκτυο έχει χαμηλή πίεση και η γραμμή πολλά μπεκ, το σύστημα δε θα μπορέσει να αλλάξει γραμμή. Το κάθε πότε αλλάζει, εξαρτάται από τον προγραμματιστή. Είναι μια οικονομική λύση για να αποφύγουμε την εγκατάσταση με ηλεκτροβάνες. Θέλει όμως προγραμματιστή που να έχει δυνατότητα μέχρι 6 επαναλαμβανόμενων κύκλων ποτίσματος, ανάλογα με το πόσες θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Έχω χρησιμοποιήσει εκτός του συνιστώμενου από την gardena και άλλον με 6 προγράμματα και κόστος λιγότερο από το μισό, αλλά στα τρια χρόνια χάλασε, ενώ έχω προγραμματιστές της gardena για πάνω από 10 χρόνια.