What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Bαγγελης

Εχει κάποια διαδικασία για την στεγανοποιηση υφασμάτων?? εχει Αποτελέσματα?

Username

4 Replies

GeoMora

Προσωπικά το χρησιμοποιώ στα γάντια και τα μποτάκια που έχω για τα χιόνια. Επίσης έχω περάσει ολα μου τα καθημερινά μπουφάν ακόμη και την ομπρελα μου και τις δύο σκηνές μου.
Δεν ξέρω αν είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν που υπάρχει, αλλα εμπιστεύομαι την συγκεκριμένη εταιρεία και μπορώ να πω ότι ειμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.
Το μυστικό είναι οι πολλές στρωσεις και να χρησιμοποιείτε ένα πολύ μαλακό πινελάκι η βουρτσακι για να απλώνετε το υλικο που περισσεύει.
Τέλος, δεν χρησιμοποιώ ποτέ την συσκευασία του. Γεμίζω ενα μπουκαλάκι και ψεκάζω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπιστολάκι που ψεκάζει νερό.

Username
xrannak

το έβαλα σε καποια σκαμπό βελούδο, για να είμαι ειλικρινής δεν έχει πέσει καποιο εντονο υγρο για να δω αν εκανε διαφορά. Πάντως ενω τα χρησημοποιούμε σα σκαμπό κουζινάς και τρώμε καθημερινα εκεί. δεν εχω βρει ποτέ λεκε. Το μονο που μπορώ να σου πω στα σιγουρα είναι 1. οτι δεν μου εκανε καμια στάμπα στο ύφασμα που φοβόμουν, και 2. δεν δείχνει να έχει αλλάξει την υφή του υφασμάτος. Μέχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημένη. Επίσης στις οδηγίες αν θυμαμαι καλα ,λεει να γίνεται εφαρμογή μια φορά στο τοσο . Δηλαδή το αποτέλεμσα δεν ειναι μόνιμο. εγ΄ώ εχω σκοπό να βάζω το σπρει μια φορά τον χρονο.

Username
vedouza3

Απλά να είναι καθαρό το ύφασμα! Ναι έχει το χρησιμοποιώ σε cabrio υφασμάτινη οροφή! Αρκετά ευχαριστημένος και σε διάρκεια ( μήνες,ανάλογα την ποσότητα) μην σου πέσει όμως στις γύρω επιφάνειες... βγαίνει πολύ δύσκολα!

Username
pavlos.chatzi

Προσωπικά δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά. Ειδικά αν το ύφασμα είναι αρκετά πορώδες και απορροφητικό, δεν λειτουργεί. Δεν θα το ξαναπάρω.

Username