Στην ανάλυση αποθηκευτικού χώρου... μου γράφει ότι έχει διαθέσιμα 9,6 giga και ότι χρησιμοποιούνται 3,5 περίπου οπότε? Μετα έβαλα ένα app για να κάνω clean memory επειδή δεν έχει και γράφει μετά τον καθαρισμό περίπου 500 mb διαθέσιμα απο 2 giga.
Απο κει το πήρα... ψεύτικοι αριθμοί είναι...μου είπαν αν θέλω να το γυρίσω πίσω αλλά επειδή φοβάμαι μην μπλέξω με άλλα χειρότερα tv boxes και ο λόγος που το πήρα ήταν να βλέπω NBA και αυτο το κάνει ευτυχώς καλά και με καλή εικόνα χωρίς κολλήματα δεν θα το επιστρέψω... έχει δύο μέρες τώρα ανοίγει και μόνο του...αν θες γράψε μου μέιλ να σου στείλω φωτογραφίες αν δεν πιστεύεις!!!
3 Σχόλια
Μπες στο μαγαζι gadgetmou που το πουλαει...εχει βιντεο μεσα κ δειχνει την ram κ rom...σιγουρα εχεις αυτο το μηχανημα?
Απο κει το πήρα... ψεύτικοι αριθμοί είναι...μου είπαν αν θέλω να το γυρίσω πίσω αλλά επειδή φοβάμαι μην μπλέξω με άλλα χειρότερα tv boxes και ο λόγος που το πήρα ήταν να βλέπω NBA και αυτο το κάνει ευτυχώς καλά και με καλή εικόνα χωρίς κολλήματα δεν θα το επιστρέψω... έχει δύο μέρες τώρα ανοίγει και μόνο του...αν θες γράψε μου μέιλ να σου στείλω φωτογραφίες αν δεν πιστεύεις!!!
Oκ...ευχαριστω πολυ