What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Konstantinaxri

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το Huawei Watch GT 2 42mm Elegant (Frosty White) αν χτυπανε οι κλησεις κ τα μηνυματα στο ρολοι; Ξερω οτι με το 46 κ δεχεται κλησεις κ μιλας απο το ρολοι. Ενω με το 42 δεν μπορεις να μιλησεις. Το εχει καποιος ομως να μου πει αν χτυπανε οι κλησεις;

Username

2 Replies

Nadia_K38

Εχω το 42mm, χτυπάνε οι κλήσεις και τα μηνύματα, όμως δεν μπορείς να απαντήσεις, καθώς δεν έχει μικρόφωνο. Μόνο να απορρίψεις τις κλήσεις μπορείς.
Το 46mm, από όσο όταν τα έψαχνα θυμάμαι ότι έχει μικρόφωνο και μπορείς να απαντήσεις κανονικά τις κλήσεις από το ρολόι.

Username
Nektaria_Chaldaiou

Καλησπερα ναι χτυπανε οι κλησεις και μπορεις μονο να τις απορηψεις.
και τα sms εμφανιζονται αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι..

2 Comments

Konstantinaxri

Σ' ευχαριστω πολυ! Απλα το ειχα ξανα παραγγειλει κ δεν χτυπουσανε μονο αν πατουσα συγχρονισμο απο την εφαρμογη κ για πολυ λιγο. Το εστειλα πισω μηπως ηταν βλαβη κ μου επεστρεψαν τα χρηματα. Ηθελα να το ξανα παραγγειλω γιατι μου αρεσε κ στο γερμανο μου ειπαν πως μαλλον δεν χτυπανε οι κλησεις στο συγκεκριμενο.

Nektaria_Chaldaiou

Οχι χτυπανε σιγουρα το εχω ειναι πολυ ομορφο ..αν το θες για γυμναστικη και αναλυσεις υπνου και τετοια ειναι μια χαρα. Ειναι πιο πολυ sport watch δηλαδη.. αν θες πληρωμες με καρτε απαντησεις σε τηλεφωνα και τετοια παρε κατι αλλο..

Username