Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
katgwn

Καλησπέρα. Εγώ θα ήθελα να αγοράσω ένα Synology ώστε να δημιουργήσω ένα μικρό cloud για φωτογραφίες κυρίως (να αντικαταστήσω το Google photos το οποίο είναι πολύ καλό αλλά τείνει να γίνει πολύ ακριβό) μπορείτε να με συμβούλεψετε ποιο Synology να επιλέξω; (Από ότι κατάλαβα η Synology είναι μονόδρομος σε σχέση με NAS από άλλες εταιρείες καθώς διαβάζω ότι το memories της Synology σχεδόν φτάνει την εφαρμογή του Google photos για Android )

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Technobit

Καλησπέρα. Κάτοχος του Synology DS 218 ,μπορεί να κάνει αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών και video από το κινητό σου την αμέσως επόμενη στιγμή που τραβιούνται,
Εγώ προσωπικά έχω κάνει 2 λογαριασμούς (έναν για μένα και έναν για την γυναίκα μου).
Φυσικά έχει και άλλες απεριόριστες δυνατότητες.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Kafedakias

Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποιες έννοιες. Τα προϊόντα της Synology είναι NAS και δεν έχουν σχέση με cloud από την φύση τους. Συμβουλέψου κάποιο τεχνικό forum τύπου insomnia.gr για το τι ακριβώς θες να κάνεις για να σε καθοδηγήσουν ανάλογα

1 Σχόλιο

katgwn

καλησπερα ευχαριστώ για την απάντησή σου. Γνωρίζω τι ειναι τα NAS. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές τους για να εξοικονομήσω χρήματα σε σχέση με την αγορά google cloud storage για την αποθήκευση φωτογραφιών και άλλων αρχείων (και φυσικά να βρίσκονται οι φωτογραφίες και τα αρχεία μου σε δικό μου μέσο αποθήκευσης και όχι στην google).

Όνομα χρήστη