What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

Username
g7_kats

Το mi 10 έχει καλύτερα specs και η τιμή του είναι καλή παρόλο που έχει περίπου ένα χρόνο που βγήκε.

4 Comments

THEOFANIS_FOURNARIS

Είμαι ανάμεσα στο one Nord στα 400. Στο Μι10 στα 450 (που βέβαια όπου έχω ψάξει αν χρειαστεί αλλαγή οθόνης δεν έχεις κανένας διαθέσιμη, ίσως επειδή δεν εισάγεται πλέον η έκδοση στην Ελλάδα ?) Στο Μι10 Τ 8G στα 400 και τα 6G στα 340 . Πιστεύω ότι αν είναι να πάω στο 10Τ καλύτερα να πάω στο φθηνότερο λόγω IPS οθόνης.

g7_kats

Δε νομίζω πως εισαγεται πια το mi 10. Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα με τα 8giga και όχι τα 6. Τοσο καλά specs και 6 δε μου κολλάει. Τώρα αυτό που λες για την ips δεν έχει νόημα. Επειδή έχει lcd και τι έγινε; Αν είχε και amoled θα πωλούνταν πολύ περισσότερο και όχι 400 μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Αν θες ωστόσο amoled όπως και δηποτε, θα χάσεις αλλού. Να το ξέρεις.

THEOFANIS_FOURNARIS

Έχω πάρει ότι πιθανό service υπάρχει για Xiaomi και τα περισσότερα μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμη οθόνη για το Μι 10 (αν χρειαζόταν) και όσοι έχουν με είπαν 300 ευρώ . Νομίζω οτι κλίνω όρος 10τ πλέον . Νομίζεις ότι αξίζουν τα 400 γι αυτό ? Επίσης από τα βίντεο φαίνεται καπως χοντροκομμένο

g7_kats

Ναι πιστεύω πως αξίζουν τα λεφτά για το 10t. Είναι λίγο χοντροκομμενο καθότι το έχει ο αδερφός μου κι εγώ το νορντ αλλά είναι πολύ καλό κινητό. Δες το κι από κοντά αν μπορείς για να αντιληφθείς πως κάθεται στο χέρι σου. Δε θα σε απογοητεύσει πάντως.

Username