Παιδιά είμαι ανάμεσα στο iphone se 2020 και το oneplus nord θέλω να κρατήσει σε χρόνο να είναι γρήγορο και να μην κολλάει πιο αξίζει να αγοράσω?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παιδιά είμαι ανάμεσα στο iphone se 2020 και το oneplus nord θέλω να κρατήσει σε χρόνο να είναι γρήγορο και να μην κολλάει πιο αξίζει να αγοράσω?
2 Απαντήσεις
Σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν 5 πολυ καλες επιλογες ( 300-400 ευρω ) Google pixel 4a ( αναμονη να μας ερθει βεβαια ) , poco f2 pro , mi note 10 , iphone se , oneplus nord. Ξεκιναμε εαν θες τις καλυτερες καμερες πας Mi note 10 ( γενικα εχει καλη οθονη , καλη μπαταρια και ενα απλα καλο επεξεργαστη ) , εαν θες παρα πολυ καλη καμερα ( οχι καμερες ) και μια απλη εμπειρια κινητου τοτε κοιτας το πολυ καλο 4a , εαν θες τις καλυτερες επιδοσεις απο τα 5 κοιτας το Poco f2 ( εχει πολυ καλη μπαταρια και οθονη επισης ) , εαν θες ενα κινητο που να ειναι απλα καλο σε ολα ( δηλαδη δεν ξεχωριζει σε κατι , εκτως απο τον ρυθμο ανανεωσης που εχει μεγαλυτερο αλλα δεν ειναι το Killerfeauture) τοτε κοιτας το oneplus nord . Τωρα για το iphone θεωρω πως δεν αξιζει η αγορα ( πηγαινε δες την κριτικη που εχω κανει ) Εαν θες αποκλειστικα iphone δωσε κατι παραπανω και παρε το iphone 11 η καποιο πιο καινουργιο. Το συμπερασμα ειναι δες τι θες πιο πολυ και διαλεξε , στα ειπα οσο πιο συνοπτικα γινεται. ( εγω πιστευω οτι και με κινητα κατω απο 300 ευρω θα εισαι μια χαρα, πχ mi note 10 lite , nova 5T , redmi note 9 pro )
5 Σχόλια
Όσο αναφορά τα τηλέφωνα που αναφέρες πχ το Huawei nova 5T αυτό για πόσο καιρό θα αντέξει να είναι γρήγορο και να μην κολλάει?
Αρχικα εξαρταται απο την χρηση που του κανεις και πως το λειτουργεις. Τι εννοω , εγω εχω ενα κινητο των 1000 ευρω , οταν παιρνω Midrange Κινητα να τα δοκιμασω , καταλαβαινω την διαφορα και μου φαινονται τα κολληματα που εχει. Εσυ μπορει να το αγορασεις και να μου λες για 3 χρονια το καλυτερο κινητο . Συμφωνω μαζι σου , για εμενα δεν θα ειναι. Σιγουρα το συγκεκριμενο που ειπες για τα υπολοιπα 2 χρονια θα ειναι ακμαιοτατο. Πιο μετα , λιγο οι αναβαθμισεις , λιγο οι εφαρμογες που γινονται πιο απαιτητικες ισως να βλεπεις μια πτωση στην επιδοση. ( αυτο φτιαχνεται βεβαια με ενα format ) Συμπερασμα, το αν θα κολλαει η οχι εξαρταται απο εσενα. ( ισχυει για ολα τα κινητα )
Μπες στο eshop εχει προσφορα το Poco F2 αυτη τη βδομαδα 400€. Μακραν πιστευω το καλυτερο κινητο σε αυτα τα λεφτα.....
και εγώ σκέφτομαι να πάρω ι το μι νοτε 10 ι το μι νοτε 10 λιτε αλλά ποιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα δύο όσο αναφορά την κάμερα απλός στο λιτε έχει και 8gb ενώ το άλλο οχι
εχει διαφορα η καμερα , στο mi note 10 ειναι σημαντικα καλυτερη και ανταγωνιζεται με ναυαρχιδες.