παιδια ενδιαφερομαι πολυ για το συγκεκριμενο κινητο. παρακολουθω συνεχεια ξενους αλλα και ελληνες reviewers και εχω σχηματισει αποψη ηδη. μην τρελαθουμε. το nord δεν αξιζει ολο αυτο το hype που του εγινε απο την oneplus. ΔΕΝ ειναι flagship killer σε καμια περιπτωση. ειναι ομως ενα καλο κινητο με καλα specs. εγω αυτο ψαχνω. ας μην εχουμε τρελες απαιτησεις. εχει εναν καλο επεξεργαστη, καλες σχετικα καμερες, καλη αυτονομια, καλη οθονη και thats it. εμενα με τραβηξε το oxygen os γιαυτο και εχω καταληξει να το παρω παρολα τα αρνητικα του. η ιδανικη τιμη του για μενα ειναι γυρω στα 350. αλλα τι να κανουμε? ολα στις μερες μας ειναι υπεραξια.
4 Comments
Το Honor δεν είναι 5G όμως.
Φίλε το honor αυτό ήταν διακαής μου ποθος. Απλά τώρα πια έχει φτάσει να είναι 1 χρόνου μοντέλο με ότι συνεπάγεται αυτό σε αναβαθμίσεις κτλ και ταυτόχρονα έχω μεγάλη περιέργεια να δω αυτό το smoothness του oxygen που λένε όλοι γτ δεν είχα ποτέ oneplus.
Γιατι εχουμε 5G στην Ελλάδα? Εκτoς αν μενεις στην κεντρικη πλατεία στα Τρικαλα π νομιζω εχουν πειραματικα. Σε 2 χρονακια τουλάχιστον φιλε μου... (επισης λενε οτι εντος σπιτιου δν προκειται ν πιανει τουλάχιστον με την υπαρχουσα τεχνολογια)
Εχει emui 10.1 και παιρνει ακομα κανονικα.. Και android 11 θα παρει.. Αλλα ως εκει λογικά. Εξαιρετικο παντως για τα λεφτα του αλλα και γενικα. Για oneplus εχω κι εγω καημο απο τοτε που βγηκε το op6... Αλλα παντα διαβαζω συνηθως αρνητικα για τις καμερες (σε συγκριση με αλλα π εχουν ιδια τιμη.. Πχ op7 pro vs p30 pro)... Και παντα καταληγω αλλου λογω καμερας. Και για το nord δεν λενε κ τα καλυτερα απο οσο βλεπω reviews για την καμερα του.. Συν το frame απο πλαστικο. Αυτα τα δυο ειναι λογος να μην το επαιρνα αν εψαχνα τωρα. Παντως αν θελεις ντε και καλα oneplus... Σε μεταχειρισμενα σε αψογη καταδταση βρισκεις με 550€ πανω κατω το περσινο oneplus 7 pro (τ χω δει σε μαγαζια γι αυτο το λεω) που σιγουρα ειναι καλύτερο σε ολα του nord