Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Pant.Korf

Μια ερωτηση για οσους εχουν την 27αρα.Ειμαι σε φαση να την αγορασω,εχω την 5700 νιτρο+ καρτα,αλλα ακουω πολλα για φλιτσερινγκ οτι εχει θεμα.Γνωριζει κανεις που την εχει να μου πει;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

lioner7

Με το firmware update Νοεμβρίου (ver 1009.3) πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα flickering σε κανέναν.

3 Σχόλια

doukas640

Καλησπέρα βλέπω σε πολλά site πως όταν ενώσεις το ps5 σε αυτήν την οθωνη
Η οποία είναι 2κ και το ps5 δεν υποστηρίζει 2κ παρόλα αυτά στο output information του ps5 γράφει κανωνικα 38.......x 21....... Κανονικα ισχιει? Γνωρίζετε?
Υπάρχει σχετικό βίντεο και στο YouTube

lioner7

Ναι ισχυει. Με το τελευταιο firmware της οθονης επιτρέπεται η συνδεση σε συσκευή με 4k ανάλυση αλλα δεν μπορει να την αποικονίσει. Το playstation5 αναφερει 3840x2160 γιατι δεν υποστηριζετε η 2k αναλυση. Οποτε στην ουσια αν καποιος συνδεσει το playstation5 στην συγκεκριμενη οθονη θα τρέχει με αναλυση 1080p 120hz.

vasilis78904

Θα τρεχει σε αναλυση 2Κ. Η οθονη δεχεται σημα 4Κ και κανει downscale σε 2Κ και οχι σε 1080p οπως λες.

Όνομα χρήστη
music_lover

το πρόβλημα υπάρχει, ούτε η samsung ούτε η nvidia και η amd το έχουν διορθώσει, δεν είναι καν σίγουρο ότι θα διορθωθεί και δεν παρουσιάζεται σε όλες τις οθόνες, άλλος το έχει, άλλος όχι, οπότε μέχρι να βγει μια άκρη θα σου πρότεινα να περιμένεις ή να πας σε κάτι άλλο γιατί το να δίνεις τόσα λεφτά και να παίρνεις κάτι με πρόβλημα σαν σε λοταρία, είναι απαράδεκτο. Ρίξε μια ματιά στο google και θα δεις αρκετό κόσμο να κράζει και να ζητά αντικατάσταση. Δεν ξέρω αν η Samsung Ελλάς δεχθεί να σου την αντικαταστήσει αν αγοράσεις μια με ανάλογο πρόβλημα..

1 Σχόλιο

Konstantinos_Papathanasakis

υπάρχει software update στην οθόνη είναι το 1005.2 version για να φυγή το flickering και για την 27 και για την 32 ίντσες

Όνομα χρήστη