What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Elena Niovi

Καλησπέρα κι εμένα θα με ενδιέφερε πολύ κάποιος να μας πει, βασικα δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί αφού όταν πας για καθαρισμό σε αισθητικό πρέπει να πιέσει αρκετά ώστε να βγει το σμηγμα. Σε βίντεο που είδα στο utube παρότι παίρνει καλές κριτικές δε φαίνεται να φεύγουν τα στίγματα. Φεύγουν οντως;

Username

2 Replies

Eli_Torezu

Εχω κανει καθαρισμο με σπατουλα σε αισθητικο πριν παρω αυτο το προιον κ τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Τωρα αν μιλας για καθαρισμο με πατημα ναι ισως σου βγαζει τα πιο επιμονα στιγματα αλλα προσωπικα το βρισκω πολυ βιαιο για το δερμα. Αν το χρησιμοποιεις συστηματικα με τα σωστα προιοντα καθαρισμου ειδα μεγαλη διαφορα. Ισως υπαρχουν κ πιο καλα πιο ακριβα προιοντα αλλα κ αυτο ειναι value for money

3 Comments

Ar92

Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση?όταν λέτε σωστά προϊόντα ποια εννοείται?γιατί το πήρα κ δεν έχω καταλάβει τι λοσιόν η τι κρέμα πρέπει να χρησιμοποιήσω...

Eli_Torezu

λοτιον που λεει στις οδηγιες εννοει τα πιο κρεμωδη καθαριστικα προσωπου. Κ με σκετο νερο να βρεξεις το προσωπο το δοκιμασα κ αυτο δουλευει. θελει απλα οπωσδηποτε να εχεις βρεγμενο προσωπο με κατι για να το χρησιμοποιησεις. δεν ειναι αδιαβροχο οποτε οχι πολυ αφρο π μπορει να τρεξει πανω στο εργαλειο, τωρα το κανω με νερο micellar για καθαρισμο κ το χρησιμοιποιω κ με την ενυδατικη μ το βραδυ στην αλλη λειτουργια. Οτι χρησιμοποιει ο καθενας δλδ αρκει να εχεις βρεγμενο δερμα

Ar92

Ευχαριστώ πολύ!θα τα δοκιμάσω και ότι με βολεψει!

Username
Mimi_Kala

Έχει διαφορετικές δονήσεις είτε για να εξάγει τα στίγματα είτε για να εισχωρήσει η κρέμα που βάζεις μετά. Δε θα καταλάβεις μέχρι να το πάρεις. και ναι αγόρασε το.

Username