Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει με την πιο παλιά της xiaomi που είναι στα 25 ευρώ γιατί αυτή είναι τόσο φθηνή σε σχέση με την άλλη?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει με την πιο παλιά της xiaomi που είναι στα 25 ευρώ γιατί αυτή είναι τόσο φθηνή σε σχέση με την άλλη?
1 Απάντηση
Σε προγραμματα, χρωματα κλπ ακριβως καμια. Αλλα αν εχεις σεταρει το κινητο σου με αλλες συσκευές σε china χωρα δεν θα την αναγνωριζει με τπτ. Πρεπει να το βαλεις σινγκαπουρη και να ξανασεταρεις ολες τις παλιές σου συσκευες που ενδεχεται καποια να μν την αναγνωριζει μετα στο mi home. Εγω τη συγκεκριμένη τη σεταρα με το κινητο της γυναικας οποτε δεν εχω τις λειτουργιες της στο κινητο μου. Αν δεν εχεις αλλες συσκευες κ θες μονο αυτη τη λαμπα παρτην, αν εχεις και αλλες αρκετες συσκευες οπως εγω σε china χωρα στην εφαρμογη mi home καλυτερα να παρεις την πιο παλια λαμπα με το ασημι σωμα την πιο ακριβη.
2 Σχόλια
Μόνο την παλιά λαμπα έχω την ασημί θα δουλεύουν μαζί?
Η φτηνη η λευκή λειτουργει μονο σε Σιγκαπούρη, η παλιά η ασημι σε κινα.Δεν ξέρω αν η ασημι λειτουργει ΚΑΙ σε Σιγκαπούρη για να τις εχεις και τις 2 μαζι. Δωσε καλυτερα 8-9 ευρω παραπανω να τις εχεις κ τις 2 μαζι, αλλιως ξεκινα τις δοκιμες με την εφαρμογή κ τις χωρες.