What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
# GEO #

Αγόρασα τον αισθητήρα πείρα και το XIAOMI YTC4044GL MI SMART HOME HUB το σύνδεσα σωστά .. και τώρα τι γίνεται ...!!! θέλω να ξεκινάει λειτουργία του αισθητήρα στης 3 το μεσημέρι και να σταματάει στης 8 το πρωί .... δεν μπορώ να το κάνω .... κάποια βοήθεια / κάποιο tutorial ???

Username

1 Reply

Manolis_Kanakarakis40

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο tutorial να προτείνω.Αλλα μπορώ να σου πω πως ο ανιχνευτής θα δουλεύει όλη την ώρα το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι από την εφαρμογή είναι το τι ενέργειες θα κάνει όταν αντιλήφθη κάποια κίνηση.Οποτε στην προκειμένη περίπτωση θες να σου στέλνει ειδοποιήσεις στο κηνιτο μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Οποτε πρέπει να δημιουργήσεις ένα <Automation> όπου θα κάνεις edit το χρονικό διάστημα που θες.Ανοιξε την εφαρμογή και πάτα πάνω στην συσκευη και μετά στο <Automation> τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολο να τα βρεις.Η εφαρμογή θα σε κατευθύνει άψογα.Απλα ρώτα τον εαυτό τι θέλεις να κάνει ο ανιχνευτής εκείνη την χρονική περίοδο.

1 Comment

# GEO #

Ευχαριστώ για την απάντηση , έχω καταλάβει ο αισθητήρας δουλεύει συνέχεια και προσπαθώ να απενεργοποιήσω το HUB , μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα πράγμα που δεν μπορεί να συνεχιστή για πάντα , δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να απενεργοποιείτε την ώρα που θέλω ..... δεν περίμενα τόση ταλαιπωρία για μία απλή ρύθμιση .. όπως και να έχει θα συνεχίσω το ψάχνω .

Username