What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vagman_tech

@DrStaV Καλησπέρα φίλε. Μήπως θα πρέπει να κοιτάξεις εγγύηση ? Τα έχω 6-7 μήνες και μου βγάζουν 3 μονόωρες βόλτες πειδή βγαίνω συχνά για περπάτημα και τα βάζω πάντα, συγκεκριμένα το δεξί μόνο. Άρα σε εμένα σκέψου κρατάνε 3 ώρες και περισσεύει και ένα 10% αν ξεχαστώ καμιά φορά να τα βάλω για φόρτιση. Η φόρτιση τους όντως θέλει αρκετές ώρες αλλά δεν θα το έλεγα και 5...ίσως ενα 2,5 ωρο στο περίπου. Πολύ περίεργο πάντως, μου κάνει εντύπωση.
ΥΓ: Εμένα έχουν βέβαια άλλο πρόβλημα. Δεν φορτίζουν απο κανένα φορτιστή κινητου που δοκίμασα (Xiaomi, Samsung) παρα μόνο αν τα βάλω με USB στον υπολογιστη/laptop. Ότι νάνε..

Username

1 Reply

Sttav

Καλησπέρα και σε σένα φίλε. Και εμένα όταν τα αγόρασα κρατούσαν 2-3 ώρες. Τώρα μετά τον χρόνο άρχισε η μπαταρία λίγο να τα παίζει. Οι μπαταρίες κάνουν degrade, είναι φυσιολογικό, απλά ΤΟΣΟ μεγάλο degrade είναι γελοίο. Από 3 ώρες σε 1.30. 50% μείωση σε 1 χρόνο. Για την φόρτιση όμως είμαι πολύ μπερδεμένος. Ποτέ δεν μου φόρτωναν σε 2.30 ώρες. Τώρα στις 2.30 ώρες είναι max 60%. Με καμία παναγία δεν φτάνουν τα 100%. Όσο για τον φορτιστή, εγώ που έχω ένα φορτιστή από ένα Huawei του 16, μου φορτώνει κανονικά. Τώρα δεν ξέρω τι διαφορά έχει με ένα φορτιστή τις Xiaomi ή της Samsung. Μήπως τσέκαρα αν είναι λίγα volt? Δεν ξέρω.

Username