Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
MariosX377

καλησπερα, μιας και ειμαι λιγο σκραπας σε αυτα, ο επεξεργαστης θα μπορουσε να μπει σε μια Gigabyte B450M DS3H (rev. 1.0) Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Xfos

Οχι γιατι το AM4 Socket ειναι για AMD εσυ θες Socket για 1200 αν θες πας σε αυτη https://www.skroutz.gr/s/23795989/Asrock-B460M-HDV-Motherboard-Micro-ATX-%CE%BC%CE%B5-Intel-1200-Socket.html
Απλα εχε στο νου σου οτι δεν εχει wifi και bluetooth αν θες κατι απο αυτα τα δυο ανεβαινεις σε τιμη αλλα μπορεις να παρεις εναν ανταπτορα wifi στα 10ευρω και αν θες και bluetooth μπορεις να παρεις επισης εναν ανταπτορα θες να σου προτεινω ανταπτορες?

12 Σχόλια

MariosX377

εχω ανταπτορα, αυτη η μητρικη μπορει να παρει δυο G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB)

MariosX377

μπορεις να μου πεις μονος ο επεξεργαστης αν μπορει να αντεξει 16gb ram

Xfos

Ακου φιλε μου τα πραγματα με τις τιμες ειναι δυσκολα καρτα γραφικων δεν βρισκεις ή ακομα και αν βρεις θα βρεις πανακριβη να φανταστεις οτι μια καρτα που εκανε 150 τωρα κανει 320 τωρα για να σου πω γνωμη για τα Ενσωματωμένα Γραφικά θελω να μου πεις τις απαιτησεις σου δηλαδη παιχνιδια ή δουλεια γραφειου?

Sakis_Tsigas9143

Δεν αξίζει να βάλεις τέτοια συχνότητα στις μνημες γιατί δεν τις υποστηρίζει ο επεξεργαστής οπότε βάλε 8 ή 16 gb ram αλλά 2666 συχνοτητα

MariosX377

Καλησπέρα, μου γεννήθηκε μια καινούργια απορία την μητρική που μου προτηνες λέει ότι φτάνει τα 2933 MHz
και οι ram που θέλω να βάλω είναι 3000MHz από όσο κατάλαβα δεν θα μπορεί να υποστηρίξει την ram που θέλω εγώ σωστά?

Xfos

Θα υποστηριζει τις ram αλλα δεν θα τρεχουν στην συχνότητα που τις αγορασες δηλαδη 3000MHz αλλα θα τρεχουν στα 2933MHz

Όνομα χρήστη