What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Panos_Maslis

Καλησπέρα έχω αγοράσει την motherboard ASRock B550 Extreme4 Motherboard ATX με AMD AM4 Socket, και ήθελα να ρωτήσω για την πάνω μεριά του υπολογιστή τι φανακια να αγοράσω Argp η rgp;; η δεν παίζει ρόλο μπορώ να πάρω οποίο θέλω από τα δύο ;;

Username

3 Replies

Panos_Maslis

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο θέλω να πάρω αυτή την motherboard την ASRock B550 Steel Legend Motherboard ATX με AMD AM4 Socket και είδα στα χαρακτηριστικά ότι περνει επεξεργαστή amd ryzen σκέτο gen εγώ μπορώ να πάρω σαν επεξεργαστή τον ryzen 7 5700x Που είναι gen 3;;; γιατί δεν μου γράφει αν μπορώ Να το πάρω σαν επεξεργαστή

Username
Panos_Maslis

Καλησπέρα έχω το κουτί Cougar MX410 Mesh-G RGB Gaming Midi Tower και ήθελα να ρωτήσω πόσες στροφές έχουν τα φανακια τα μπροστινά και το πίσω γιατί δεν το γράφει κάπου;; και ήθελα να ρωτήσω αν τα φανακια του κουτιού μου έχουν 2000 στροφές πρέπει να αγοράσω φανακια με την ίδια ταχύτητα, Η δεν παίζει ρόλο;;; γιατί θέλω να βάλω δύο φανακια στο επάνω μέρος του κουτιού και μου λέει ότι είναι 1900 στροφές

Username
Giorgos_Rizopoulos

RGB σημαίνει οτι όλλο το fan βγάζει ένα χρώμα την στιγμή που βέβαια εναλλάσσεται, ARGB σημαίνει οτι το κάθε LED στον ανεμιστήρα π.χ. μπορεί να έχει 8 ή 10 βγάζει διαφορετικό χρώμα. Η μητρική υποστηρίζει και τα 2 αλλά δες βίντεο να καταλάβεις καλύτερα τις διαφορές. Βασικό όμως ρόλο πιστεύω τι έχεις ήδη στο κουτί. Πλέον βέβαια το ARGB έχει εδραιωθεί μιας και είναι πολύ ανώτερο.

Username