Το έχει βάλει κάποιος σε εξωτερικό χώρο? Εγώ που πέρασα τη Μηδεία, ενώ όλα τα site έγραφαν στη περιοχή μου 0 βαθμούς αυτό έγραφε 3,8. Το επανεκκίνησα αρκετές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το έβαλα σε εσωτερικό χώρο και δείχνει σωστά.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Το έχει βάλει κάποιος σε εξωτερικό χώρο? Εγώ που πέρασα τη Μηδεία, ενώ όλα τα site έγραφαν στη περιοχή μου 0 βαθμούς αυτό έγραφε 3,8. Το επανεκκίνησα αρκετές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το έβαλα σε εσωτερικό χώρο και δείχνει σωστά.
1 Reply
Όλα τα site παίρνουν τα δεδομένα για τις θερμοκρασίες από μετεωρολογικούς σταθμούς που είναι εγκατεστημένοι σε συγκεκριμένα σημεία. Ο αριθμός αυτών των μετεωρολογικών σταθμών δεν είναι και τόσο μεγάλος σε σχέση με την έκταση που θα έπρεπε να καλύπτεται. Σαν αποτέλεσμα αυτό έχει να μην είναι τόσο ακριβείς οι θερμοκρασίες και οι υγρασίες που αναγράφονται στα site. Π.χ. εμένα ο μετεωρολογικός σταθμός που έχω στο μπαλκόνι μου πολύ σπάνια θα δείξει θερμοκρασίες κοντά σε αυτές που αναφέρονται στα site. Καμιά φορά έχω δει και πάνω από 6-7 βαθμούς διαφορά! Η συγκεκριμένη συσκευή δουλεύει από -20 οC μέχρι +60 οC. Άρα εγώ θα εμπιστευόμουνα την συσκευή στο σπίτι μου!