What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Petros_Damigos

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος εαν θα μπορώ να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση στα αρχεία. Πχ είναι εγκατεστημένο στο γραφείο εγω απο το σπίτι θα μπορώ να έχω πρόσβαση ; Ευχαριστώ.

Username

1 Reply

worldofepix

Ναι, φτιάχνεις λογαριασμό στο qnap cloud και έχεις πρόσβαση μέσω browser. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και FTP ή VPN αλλά θα χρειαστεί port forwarding από το router.

2 Comments

Petros_Damigos

Καλησπέρα φίλε μου και καλή χρονιά. Επείδη σε βλέπω το κατέχεις. ίσως γνωρίζεις... Ενώ δούλευα κανονικά απο απόσταση ξαφνικά μια μέρα χάθηκε ο συγχρονισμός με το qnap. Στο τοπικό δίκτυο λειτουργεί κανονικά απο απόσταση είτε απο κινητό είτε απο laptop βάζωντας τους κωδικούς μου το εμφανίζει αλλα όταν πάω να μπω στο qfile κάνει loading και μετά μου λέει δεν βρέθηκε η συσκευή. Ξέρεις τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ.

worldofepix

Όλες αυτές οι δωρεάν cloud υπηρεσίες έχουν τα θεματάκια τους. Κι εμένα μου το έχει κάνει κατά καιρούς αλλά μετά από λίγη ώρα επανέρχεται και βασικά δεν με πολυ-ενδιαφέρει καθώς το χρησιμοποιώ κυρίως για backup. Αν εσένα σου χρειάζεται να μπαίνεις απομακρυσμένα θα πρότεινα να στήσεις ένα VPN, ιδανικά σε επίπεδο router διαφορετικά υπάρχει εφαρμογή QVPN μέσα από το QNAP.

Username