What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
betover43

Καλησπερα. ειμαι ασχετος με τα περισσοτερα απο οσα διαβασα εδω...και απλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση . Μηπως ξερετε να με ενημερωσετε εαν μπορω και φυσικα εαν γινεται : Αυτη η μητρικη εχει 3 εξοδους για 3 οθονες . Μπορω να βαλω και μια καρτα γραφικων με ας πουμε 3 η 4 εξοδους και να εχω 6 -7 οθονες ταυτοχρονα; Εψαξα αλλα δεν πηρα σαφη απαντηση. μου ειπαν οτι καποια ρυθμιση στο bios επιτρεπει κατι τετοιο αλλα αλλοι μου ειπαν οτι αυτο ειναι αδυνατον . Σας παρακαλω , μπορειτε να με βοηθησετε να ξερω: Σας ευχαριστω πολυ.

Username

1 Reply

MikeSisma

Για να πάρεις εικόνα από τις 3 εξόδους της μητρικής θα πρέπει βάλεις επεξεργαστή που να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, όπως πχ τον 5600GT.
Ωστόσο, αν συνδέσεις μια έξτρα κάρτα γραφικών, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή θα απενεργοποιηθεί. Δεν γνωρίζω αν μπορείς να την ενεργοποιήσεις από το BIOS σε αυτή την περίπτωση και αν την αναγνωρίζουν τα Windows. Ίσως να μπορείς να την ενεργοποιήσεις από το BIOS, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μην πάρεις εικόνα από τις εξόδους της μητρικής.

Username