Ενδιαφέρομαι για ένα χώρο γραφείου περίπου 12 τ.μ. και ερωτώ 2 πράγματα.1ον εάν δροσίζει ικανοποιητικά και 2ον εάν είναι πραγματικά αθόρυβος για τα περίπου 30 db που δίνει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ενδιαφέρομαι για ένα χώρο γραφείου περίπου 12 τ.μ. και ερωτώ 2 πράγματα.1ον εάν δροσίζει ικανοποιητικά και 2ον εάν είναι πραγματικά αθόρυβος για τα περίπου 30 db που δίνει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2 Απαντήσεις
Η διαμετρος της φτερωτης ειναι 27 cm Η καλυψη του χωρου εξαρταται και απο την αποσταση . Στα 2 μετρα ειναι καλα . Ο ανεμιστηρας στην πρωτη σκαλα ειναι αθορυβος εντος τεχνικων προδιαγραφων Το εχω ακριβως διπλα μου κα δεν το ακουω Η δευτερη σκαλα Επισης αθορυβη . Η τριτη σκαλα ακουγεται η φτερωτη ειναι δυνατος ο αερας αλλα χωρις τριξιματα και ο θορυβος ειναι ανεκτος αν επικρατει καποιοα συνομιλια ,τηλεοραση κλπ Προσοχη ! Στο δικο μου ακουγοταν ενασ περιεργος θορυβος τριβης στη πρωτη σκαλα και το διορθωσα βαζοντασ στρογγυλο μαλακο παξιμαδι πριν το καπακι που κουμπωνει η φτερωτη Ο θορυβος μειωθηκε δραστικα .
Από εβδομάδα τον περιμένω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω
4 Σχόλια
Σήμερα μόλις τον παρέλαβα... Τον έχω συνδέσει με την εφαρμογή Mi Home! Από το λίγο που έχω δεί είναι αρκετά ποιοτικός ανεμιστήρας δηλαδή έχει 3 σκάλες στροφές αέρα... Τον κανονικό μεσαίο κ δυνατό! Αρκετά ικανοποιημένος είμαι τώρα από θέμα αθόρυβου όντως είναι αρκετά σε βαθμό που θα συνήθησεις τον ήχο δεν ακούγεται ιδιαίτερα... Εγώ λίγο που τον άναψα έχω δει ένα ωραίο αεράκι προσφέρει στο δυνατό τα πέρνει όλα βαράει.... Τίμια αγορά σου το προτείνω επίσης έφτιαξα κ σενάρια έξυπνα έχω κ το θερμόμετρο μόλις ανέβει η θερμοκρασία να ανάβει!!