What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Johhny B

@vangtzir
Μπορείς σε παρακαλώ να με ενημερώσεις για το τι θα σου πει η εταιρία για το κυλινδρικό στήριγμα; (Αν μπορείς να ανεβάσεις και καμμιά φώτο από το εξάρτημα ακόμα καλύτερα)
Έχω το ίδιο πρόβλημα. Όταν περπατάς δεν ακούγεται, αλλά όταν ανεβάζεις ταχύτητα και τρέχεις κάνει θόρυβο ο διάδρομος. Όπως λες σαν να τρίζει σουμιές απο παλιό κρεβάτι.
Ευχαριστώ.

Username

2 Replies

Όταν 555

Γειά χαρά και στους δυο! Το προβλημα τελικά στο ελυσε κι εσένα Johhny B η εταιρία; ... Πως τα καταφερες να πάρεις το διάδρομο από την ELDICO vangtzir , δε βλεπω να εχει λιανική στην ιστοσελίδα της, αν ειναι να τον παρω πιο φθηνα απο αυτούς θα με ενδιεφερε να το κανω κι εγώ :)

2 Comments

Johhny B

Καλησπέρα.
Τελικά επικοινώνησα με την εταιρία που το αγόρασα και ήρθε και ξέσφιξε τις βίδες (που είχανε σφίξει αυτοί) και προς το παρον ειναι ΟΚ. Αναφέρομαι στις βίδες κάτω απο το πλαστικο καπάκι που είναι το μοτέρ.

Username
vangtzir

Καλησπέρα. Δυστυχώς είχα φωτο αλλα τις διέγραψε γιατί το πρόβλημα μου λύθηκε. Για την ακρίβεια, υπήρχε ένα προβληματικό σινεμπλοκ (κύλινδρος) μάλλον απο κατασκευής. Η εταιρία που τον προμηθεύτηκα (απευθείας απο την ELDICO που τους εισάγει) μου το επισκέυασε, φυσικά δωρεάν, αφού ήταν μέσα στην εγγύηση. Παρόλα αυτά, το τρίξιμο εξακολούθησε το ίδιο. Ξαναφώναξα το service και το πόβλημα λύθηκε οριστικά αφού μου ρεγουλάρισαν/ξερεγουλάρισαν ορισμένους συνδέσμους με βίδες/παξιμάδια που έτριζαν, Ορισμένοι απο αυού ςήταν κάτων απο το πλαστικο καπάκι που είναι το μοτερ, οπότε έπρεπε βα το ξεβιδώσουν. Γενικά αν έχεις το αλεν που χρειάζεται μπορείς να το κάνεις και εσύ απ ότι έιδα. Αλλιώς, καλύετερα απευθύνσου στο σερβις

1 Comment

Username