What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Υπερετερόδυνος Δέκτης

Ενώ αρχικά δούλεψε μια χαρά, από ένα σημείο και μετά δεν ανοίγει. Επιχείρησα να το φορτίσω και με φορτιστή 500mA (μέχρι τόσο αναφέρει στις οδηγίες) και με USB από laptop αλλά τίποτα. Ανοίγει και παίζει μόνο αν είναι απευθείας συνδεδεμένο σε πηγή ρεύματος (είτε με φορτιστή είτε με μπαταρία). Φαίνεται σαν η μπαταρία να μην μπορεί να φορτιστεί. Αντιμετώπισε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Username

2 Replies

GiannisSo

Ναι θελει μια επισκευη πισω στις ακιδες της μπαταριας, εχουν μια ψυχρη κολληση. Πηγαινε το σε καποιον που σκαμπαζει απο ηλεκτρονικα να στο φτιαξει αμεσως.

1 Comment

Υπερετερόδυνος Δέκτης

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ενδιαφέρον επίσης που έμαθα το λόγο του προβλήματος. Το κατάστημα απλά αναγνώρισε το πρόβλημα και μου έδωσε τα χρήματά μου πίσω χωρίς καν απόπειρα επισκευής.

Username
ΓΙΩΡΓΟΣ

δοκίμασε με ένα μεγαλύτερο φορτιστή και αν δεν φορτίσει έλεγξε και αν χρειαστεί άλλαξε την μπαταρία. επίσης δοκίμασε και με άλλο καλώδιο.

1 Comment

Υπερετερόδυνος Δέκτης

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (έστω και καθυστερημένα). Eίχα διαβάσει την αξιολόγησή σου -πολύ χρήσιμη παρεμπιπτόντως- και δοκίμασα με τη συγκεκριμένη μπαταρία Nokia που πρότεινες και με άλλο φορτιστή αλλά μάταια. Τελικά κάποιος χρήστης μου είπε ότι έχει ένα πρόβλημα η κόλληση στις ακίδες της μπαταρίας. Εν τέλει το επέστρεψα, από το κατάστημα και την αντιπροσωπεία δεν έγινε καν απόπειρα επισκευής και μου έδωσαν τα χρήματά μου πίσω...

Username