Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Konstantinos_Kostarelis

Χαιρετώ τους κατόχους του συγκεκριμένου ρολογιού και θέτω τις εξής ερωτήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους διαθέσουν χρόνο να απαντήσουν.
1) υπάρχουν διάφορα μοντέλα στο συγκεκριμένο με τη δυνατότητα solar; Γιατί έχει ένα χούϊ η Casio να βγάζει 10 διαφορετικά μοντέλα με ελάχιστες διαφορές. 2) σε ένα σχόλιο αναφέρει ένας ότι άλλαξε μπαταρία στον χρόνο. Ισχύει; Και αν όχι, τι εμπειρία έχετε με τη διάρκεια της μπαταρίας;
3) μπαταρία/πυκνωτή, έχω δει τα βιντεάκια στο YouTube αλλά το έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία;
4) η ώρα ρυθμίζεται χωρίς ραδιοκύματα; Δλδ τελείως και απόλυτα χειροκίνητα. Απενεργοποιήται τελείως η αναζήτηση ραδιοκυμάτων;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Foteini_Nikou

Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε ,κάθε ώρα έκανε ένα ήχο το ρολόι,όπου σε ενημέρωνε ότι άλλαζει η ώρα,αυτός ο ήχος ξαφνικά σταμάτησε,θα ήθελα να μου πείτε πως το ρυθμίζω πάλι?

Όνομα χρήστη
Georgios_Kapetanakis

Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
1.όχι,αυτό είναι.Όπως όμως λογικά θα ξέρεις υπάρχουν και άλλα μοντέλα με λειτουργία solar.
2.Εγώ το έχω ενάμιση χρόνο,δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Ίσως ο φίλος να έπεσε στο ελλατωματικό,ποιο ξέρει.Άλλωστε με την λειτουργία solar η μπαταρία είναι ας πούμε "άχρηστη" αφού με την έκθεση του ρολογιού στο φως και ειδικά απ'ευθείας στο ηλιακό φως το ρολόι παόρνει την ενέργεια που χρειάζεται.
3.Όχι δεν έχω δοκιμάσει.
4.Ναι αλλά πάντα μετά τα μεσάνυχτα και εκτός σπιτιού στο 90% των περιπτώσεων εκτός και αν "πετύχεις" κάποιο σημείο στο σπίτι, όπως λ.χ στο μπάνιο ή σε κάποιο παράθυρο.
Όχι δεν απενεργοποιήται η αναζήτηση.
Ελπίζω να σε βοήθησα φίλε μου.

Όνομα χρήστη