Γειά σας! Θα ήθελα να μου πείτε σε ποια περιοχή είστε και δουλεύει ο αυτόματος συντονισμός για την ώρα? Εμένα το R/C γράφει error... Τελευταία συντονισμό έκανε 28 5του!αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γειά σας! Θα ήθελα να μου πείτε σε ποια περιοχή είστε και δουλεύει ο αυτόματος συντονισμός για την ώρα? Εμένα το R/C γράφει error... Τελευταία συντονισμό έκανε 28 5του!αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ!
1 Απάντηση
Πριν χρησημοποιησεις την αυτοματη ρυθμιση ωρας , ρυθμισε το ρολοι στην ζωνη ωρας που κατοικεις , στην Ελλαδα το ρυθμιζεις στο ATH που σημαινει Αθήνα. Error σημαινει οτι το ρολοι δεν επιασε σημα L3 που σημαινει επιπεδο 3 για να ρυθμιση αυτοματα την ωρα. Επισης παιζει ρολο αν εχεις ρυθμισμενο το DST στο ON η OFF η AUTO για να κανει την ρυθμιση αυτοματα καθε μερα απο τις 12 εως τις 6. Για να πετυχει η αυτοματη ρυθμιση ωρας πρεπει να εισαι οσο το δυνατον πιο μακρυα απο ρευματα και ακτινοβολιες και να εισαι διπλα σε παραθυρο. Εμενα με βολεψε στο παραθυρο του μπανιου και πετυχαινει η αυτοματη ρυθμιση παντα, στο σαλονι η αυτοματη ρυθμιση δεν μου πετυχε ποτε. Το εχγχειριδιο αν το διαβασεις https://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw3159.pdf Λεει ξεκαθαρα οτι πρεπει να βρισκεσε κανονικα μακρυα απο πολυκατοικιες και ακτινοβολιες κινιτα ρευματα και λοιπα. Εγω ομως που μενω Κιλκις σχεδον κεντρο, μολις κρεμασα το ρολοι στο παραθυρο του μπανιου η αυτοματη ρυθμιση πετυχε την πρωτη φορα σε 4 λεπτα και την δευτερη σε 2 λεπτα. Μονο στο L3 ρυθμιζει την ωρα γρηγορα. Κανε και μια δοκιμη για πλακα σε ενα μερος με πολυ φυση αλλα παντα βραδυ και οχι η μερα. Τα λεει και το εγχειριδιο αυτα. Εγω θα παω σε μερος με αρκετη φυση λιγο μακρυα απο την πολη για να δοκιμασω σε ποση ωρα θα κανει την αυτοματη ρυθμιση. Θελει 10 δευτερολεπτα το ρολοι για να πιασει σημα και μετα συνεχιζει την διαδικασια της αυτοματης ρυθμισης.
2 Σχόλια
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε να είσαι καλά!!!
Δηλαδη μεσα στην Αθηνα ή στη Θεσσαλονικη που ειναι ολο πολυκατοικιες και τσιμεντο,θα δυσκολευεται να αυτορυθμιστει;