What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Averta_Averta

Καλησπέρα, έχω μία απορία σχετικά με το αν δουλεύει καλά ο αφυγραντήρας ή όχι, ή αν δεν τον δουλεύω καλά. Όταν επιλέγω auto, low ή high επιλογή ταχύτητα ανεμιστήρα, σταματάει για λίγο το πτερύγιο του, ώσπου κλείνει και αρχίζει ξανά μετά από μισή ώρα (ίσως ψάχνει υγρασία΄; όπως λέει και στο manual). Αναγκαστικά, το δουλεύω μόνο στο laundry όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Παίζει ρόλο που η ρύθμιση του δωματίου είναι στο 40%; Αυτό αλήθεια, αλλάζει; Μήπως δεν το δουλεύω καλά; Μήπως είναι ελαττωματικός; Όταν πάω να ρυθμίζω υγρασία στο humidity, αν επιλέξω πάνω από 40%, αναβοσβήνει. Παρακαλώ πολύ μια απάντηση, να ξέρω τι να κάνω.

Username

2 Replies

ikalpakis

Το 40% δεν είναι η ιδανική υγρασία για άνθρωπο. Είναι χαμηλό το 40. 50 ως 55% είναι το ιδανικό.

Username
alex.qx.dms

ειναι λογικη η λειτουργια που αναφερεις. οταν πιανει το ποσοστο που εχεις θεση σταματα και αναβοσβηνει τα λαμπακια. ενεργοποιητε παλι οταν ανεβει η υγρασια 10%

1 Comment

Averta_Averta

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Η υγρασία δωματίου που είναι στο 40% ρυθμίζεται μόνη της, σωστά; Τον έχω μια εβδομάδα και μόνο στο laundry το δουλεύω. Ακόμη και όταν βλέπω την υγρασία να πηγαίνει στο 50% μόνο εκεί, στο laundry δουλεύει. Έχω μπερδευτεί, είναι η πρώτη φορά που πήρα αφυγραντήρα με ρυθμίσεις κλπ και φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα. Και δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι στο μαγαζί, να λένε ''η τρελή'' που δεν ξέρει τι της γίνεται, ήθελε και αφυγραντήρα με υγρασίες, ρυθμίσεις κλπ''

Username